Kopie Van Happy Electrical Engineer (1111 X 292 Px) (730 X 292 Px) (1)
shape

Wichard de Groot in vaste dienst

Blog

8 maart 2021

Gefeliciteerd!

Afgelopen week was het feest! Na bijna 2 jaar in dienst te zijn geweest als recruiter, vonden wij het tijd worden om Wichard blij te maken met een contract voor onbepaalde tijd.

Wichard heeft een zeer brede functie, waar hij zeer goed mee om kan gaan. Hij is met name verantwoordelijk voor het werven van technisch personeel en het onderhouden van de contacten met de ingeschreven kandidaten.

Daarnaast voert hij de kennismaking gesprekken en helpt met het matchen tussen de kandidaat en de vacature. Ook is hij actief in het schrijven van de vacatureteksten en het posten van de vacatures op de diverse jobboards.

Kortom een zeer gevarieerde functie, die hij goed vervuld.

Welkom bij WtbE!

 

Bert Blaauw, Algemeen directeur

Wichard de Groot in vaste dienst bij WtbE
Wil je ook kennismaken met Wichard en praten over je droombaan?

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link

De auteur van dit artikel

Meer weten?

Bert Blaauw Directeur

Bert Blaauw

Directeur en ondernemer

Alles wat ik onderneem, doe ik vol passie en energie! Bij mij staat kwaliteit voorop, en ik sta altijd open voor verbetering van de dienstverlening, zowel inhoudelijk als binnen het team. Ik ben een iemand die graag betrokken is bij het welzijn van mijn team en sta ik open voor goede initiatieven. Maar het blijft niet bij leuke ideeën alleen, het liefst voeg ik meteen daad bij woord. Van het organiseren van interessante workshops tot en met een gaaf kantoor waar alles tot in de puntjes geregeld is.

Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden