WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. vrijdag 22 maart 2019, 10:29:28 van https://www.wtbe.nlopdrachtgevers/dienstverlening/
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Opdrachtgevers

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden
logo Stichting Normering Arbeid

Dienstverlening

WtbE is een jong en deskundig intermediair, actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. WtbE is een dienstverlenende organisatie voor bedrijven en instellingen met technisch personeel vanaf Mbo werk- en denkniveau. WtbE is uw partner voor het realiseren van tijdelijke en structurele onder- en overcapaciteit. Wij zijn mede-ondernemer voor uw organisatie en een goed werkgever voor onze medewerkers.

Slagvaardig, resultaatgericht en communicatief, dat zijn onze kernwoorden. Wij bieden een select scala aan diensten en vakgebieden voor ondernemingen die behoefte hebben aan een betrouwbare partner die denkt in oplossingen.

WtbE is geheel gericht op samenwerken, een heldere communicatie en de processen eromheen. Van advies tot realisatie. Hiervoor zetten wij onze dienstverlening in; Detachering en TemPlacement.

Ons motto ‘be Ambitious’ is onze drijfveer om het rendement van onze samenwerking te verbeteren. En daardoor een bijdrage te leveren aan een beter resultaat van uw organisatie en een goede ontwikkeling van onze medewerkers. Deze mentaliteit zorgt voor een prettige en persoonlijke samenwerking en een duidelijke communicatie waar samenwerken en een lange termijn relatie het uitgangspunt is.

Wie daagt ons uit?

Klik hier om direct te zoeken in onze on-line CV-DATABASE.
Klik hier om u aan te melden voor onze NIEUWSBRIEF en blijf altijd op de hoogte.
Klik hier om enkele van onze REFERENTIES te lezen en overtuig u van onze kwaliteit.

Kandidaat zoeken


Zoeken
Alle referenties >>