Header Vacatures Website (2)
Ga terug naar zoekresultaten

Maintenance Engineer-Proces Engineer-Project Engineer

Maintenance Engineer-Proces Engineer-Project Engineer

HBO Werktuigbouw Groningen
Meer weten?

Of bel met Wichard de Groot op 06-57824277


Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Wichard de Groot


Profiel

Over de kandidaat
Onze kandidaat staat op het punt om zijn opleiding Hbo Werktuigbouwkunde af te ronden en is zich inmiddels aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Hij is te omschrijven als een enthousiaste en gemotiveerde starter met ambitie. Hij is breed geïnteresseerd en heeft inmiddels al behoorlijk wat technische kennis opgedaan.

Graag gaat hij aan de slag als Maintenance Engineer of Project Engineer. Zijn voorkeur gaat hierbij uit naar een werkomgeving in de Machinebouw, Procestechniek of Automotive. Hij zoekt een echte uitdaging, hij vindt onvoorspelbaarheid prettig en kan met behulp van zijn eigen inzet zaken praktischer vormgeven. Hij blijft graag dichtbij de techniek en is van nature een initiatiefrijk persoon. Hij komt afspraken na, is communicatief vaardig en kan goed samenwerken. De komende jaren hoopt hij zich verder te ontwikkelen als Engineer.

Wat is zijn kracht?
Hij kan goed anticiperen op onverwachte ontwikkelingen en is sterk in het behouden van het overzicht. Verder heeft hij ondanks zijn leeftijd kennis van veel technische aspecten.

Wat is zijn motivatie?
Hij voelt zich prettig in een functie waarin hij kan bewegen en tegelijkertijd is duidelijkheid voor hem belangrijk. Graag wil hij onderdeel uitmaken van interessante projecten en een bijdrage leveren aan het verbeteren van producten.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Ja 2017 - 2021

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Maintenance Engineer Machinebouw 2022 - heden
Afstudeerder Procesindustrie 2021 - 2021
Stagiaire Maakindustrie 2018 - 2019
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link