HBO afgestudeerde-Tekenaar/Constructeur-Werkvoorbereider

HBO afgestudeerde-Tekenaar/Constructeur-Werkvoorbereider

Drenthe Werktuigbouw HBO/MBO
Meer weten?

Onze consultant Jeffrey Spelten helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat is een zeer gedreven starter op de arbeidsmarkt, hij heeft inmiddels zijn studie Hbo Werktuigbouwkunde afgerond en is nu op zoek naar zijn eerste baan. Tevens beschikt hij over een afgeronde Mbo opleiding Werktuigbouwkunde.

Hij heeft vanuit stages al behoorlijk wat ervaring opgedaan, mede hierdoor heeft hij een brede technische interesse. Hij heeft ervaring opgedaan als monteur én als engineer. Voor hem is dit zeer waardevol geweest, door die ervaring heeft hij ook kennis van de praktijk. Momenteel is hij nog werkzaam als machine operator (bijbaan).

Deze kandidaat is een sociale collega die graag meedenkt en open staat voor feedback. Hij is ambitieus, assertief en een echte teamspeler. Een fijne – en open werksfeer, ontwikkelingsmogelijkheden en resultaatgericht kunnen werken binnen een team zijn voor hem belangrijk in een baan. Hij is op zoek naar een uitdaging die past bij zijn ambities, hij zou zich graag verder willen ontwikkelen op het gebied van productontwerp. Hij vindt werkvoorbereiding, tekenen en ontwerpen en engineering zeer interessant.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Ja 2015 - 2019
Werktuigbouw Mbo Ja 2010 - 2015

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Afstudeerder Machine & Apparatenbouw 2019 - 2019
Technician Industrie 2017 - heden
Stagiaire Industrie 2017 - 2017
Stagiaire Gemeente & Overheid 2014 - 2014
Stagiaire Energie 2013 - 2013

Meer weten?

Jeffrey Spelten Consultant Engineering

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door techniek. Daarnaast ben ik een sociaal en initiatiefrijk persoon, een echte netwerker. Wat ik heel erg waardeer aan WtbE, is de professionele samenwerking met bedrijven en kandidaten. Ik neem graag de tijd voor iemand en verkies kwaliteit boven kwantiteit. Het liefst ben ik op pad om bedrijven en kandidaten te bezoeken, maar op kantoor vermaak ik me ook prima. Die balans maakt het werk heel leuk.

Whatsapp Jeffrey Spelten

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?