Machinebouwer

Machinebouwer

Groningen Divers - Technisch/Werktuigbouw MBO/VMBO
Meer weten?

Onze consultant André Schapelhouman helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Beschikbaar via WtbE! Onderhoudsmonteur WTB. Hij heeft veel werkervaring opgedaan als assemblagemonteur en lasser, maar is nu op zoek naar een functie als onderhoudsmonteur/machinebouwer. Wie heeft er een nieuwe uitdaging voor hem?

Deze symphatieke en nuchtere kandidaat is een echte sleutelaar die graag meedenkt met processen en verbetervoorstellen doet. Hij zoekt meer variatie en diepgang in zijn werk op het gebied van techniek.

Onze indruk van deze kandidaat is zeer positief. Hij is altijd op zoek naar nieuwe kennis en manieren om deze in de praktijk te brengen. Verder kan hij worden omschreven als leergierig en hij pakt opdrachten graag grondig en nauwkeurig aan.

Zijn interesse gaat uit naar een functie als onderhoud/ mechanisch monteur, machinebouwer en/ of fijnmechanisch monteur.

Zijn kracht is:
Hij wil graag en kan snel leren.

Zijn motivatie is:
Zichzelf blijven ontwikkelen, zijn interesse in de techniek en deze eigenschappen resultaatgericht in kunnen zetten.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Divers - Technisch Mbo Ja 2015 - 2017
Werktuigbouw Mbo Nee 2013 - 2015
Divers - Technisch Mbo Ja 2008 - 2010
Vmbo Ja 2004 - 2008

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Machinebouwer Machine & Apparatenbouw 2008 - heden

Meer weten?

André Schapelhouman Consultant Maintenance

Ik ben een echt mensenmens. Ik vind het dan ook belangrijk om in gesprek te zijn met kandidaten, klanten en collega’s. Ik hou van oprechte en open gesprekken en investeer graag in langdurige relaties, waarbij ik iemand écht goed leer kennen. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise te delen met de rest van het team. Zo heb ik samen met Bert de dienstverlening rondom de afdeling Maintenance opgezet. Ontzettend leuk om mee bezig te zijn!

Whatsapp André Schapelhouman

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?