Ga terug naar zoekresultaten

Onderhoudsmonteur-Storingsmonteur-Engineer

Onderhoudsmonteur-Storingsmonteur-Engineer

MBO Procestechniek/Werktuigbouw Groningen
Meer weten?

Of bel met Jeffrey Spelten op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Jeffrey Spelten op 050-3052300


Profiel

Deze kandidaat is een echte techneut, hij werkt graag met zijn handen en is zeer gedreven. Hij is ook in zijn vrije tijd veel met techniek bezig en heeft affiniteit met elektrotechniek, mechanische techniek en installatietechniek. Tevens heeft hij kennis van pneumatiek, hydrauliek en kan hij draaien, frezen & lassen. Ook kan hij technisch tekenen met behulp van SolidWorks. Hij heeft in 2013 zijn opleiding richting Werktuigbouwkunde afgerond en heeft bij diverse opdrachtgevers gewerkt als allround monteur/engineer. Tevens heeft hij via een werkgever een 1-jarige opleiding richting procestechniek gevolgd.

Hij heeft een brede technische interesse, hij zoekt een afwisselende en allround functie waarin hij zich kan ontwikkelen en als monteur met échte uitdagingen te maken krijgt. Hij heeft affiniteit met diverse sectoren, zoals de machinebouw, maakindustrie & voedingsmiddelenindustrie. Hij is als persoon communicatief vaardig, sociaal en hij vindt kwaliteit leveren belangrijk. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie in dagdienst, maar ook werken in ploegendienst is voor hem geen probleem.

Wat is zijn kracht?
Zijn brede technische kennis, hij kan met veel verschillende technieken uit de voeten. Daardoor is hij in staat om snel oplossingen te bedenken en problemen op te lossen.

Wat motiveert hem?
Hij wil zich de komende jaren verder ontwikkelen als technisch professional en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een organisatie. Hij wil zich nog verder ontwikkelen op het gebied van elektrotechniek en zijn technische kennis verder verbreden. Daarnaast houdt hij er van om uitgedaagd te worden door middel van complexe technische problemen/vraagstukken.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Procestechniek Mbo Ja 2016 - 2017
Werktuigbouw Mbo Ja 2010 - 2013

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Onderhoudsmonteur Industrie 2019 - heden
Technician Machine & Apparatenbouw 2018 - 2019
Engineer Food 2017 - 2018
Storingsmonteur Food 2014 - 2016
Onderhoudsmonteur Technische dienstverlening 2013 - 2014
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link