Planner-Projectleider-Quality Engineer-Werkvoorbereider

Planner-Projectleider-Quality Engineer-Werkvoorbereider

Friesland Scheepswerktuigkunde HBO
Meer weten?

Onze consultant Jacques Mulder helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze gemotiveerde dame met een HBO opleiding in de Marine Engineering (Bsc) is op zoek naar een uitdagende baan aan wal. Na een aantal jaren te hebben gevaren als Maritiem Officier, wil zij zich nu graag verder ontwikkelen in een technisch bedrijfskundige functie.

Ze heeft natuurlijk een maritieme achtergrond, maar ze staat er voor open om in andere branches aan het werk te gaan. Organisatorische functies op het gebied van planning, QRESH support, logistiek, werkvoorbereiding of projectleiding, zouden goed bij haar passen.

Ze komt uitstekend over en is communicatief vaardig. Ze komt over als een vriendelijk persoon die gedreven is om nieuwe dingen te leren. Ze geeft aan initiatiefrijk te zijn en graag met oplossingen te komen voor problemen. Wat ons betreft een goede kandidaat die een positieve bijdrage aan een team zou kunnen geven.

Wie geeft haar een kans?

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Scheepswerktuigkunde Hbo Ja 2013 - 2017

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Engineer Scheepsbouw & Jachtbouw 2018 - heden

Meer weten?

Jacques Mulder Consultant Engineering

Ik draag al meer dan 10 jaar bij aan het succes van WtbE. Meestal vanuit het kantoor in Groningen, maar ook een periode vanuit Groot-Brittannië. Ik ben namelijk een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrièrecoaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Whatsapp Jacques Mulder

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?