Productontwikkelaar-Quality Engineer-Projectleider

Productontwikkelaar-Quality Engineer-Projectleider

Drenthe Industriële Productontwikkeling - IPO WO
Meer weten?

Onze consultant Jacques Mulder helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze gemotiveerde dame heeft een Bachelor in Economie en een Master Product Ontwerpen. Ze heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan binnen een aantal hightech bedrijven in Noord-Nederland. Hier heeft ze met haar kennis van ergonomie en gebruiksvriendelijkheid een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van technologische producten en apparaten (medisch-, industrieel- en consumenten elektronica producten). Zij heeft ervaring met het Agile ontwikkelingsproces. Vanuit haar rol is ze altijd nauw betrokken geweest bij Quality Assurance.

Deze kandidaat heeft enorme drive en werkt gefocust aan haar projecten. Ze werkt gestructureerd en is procesmatig. Ze is sterk in (kwantitatieve) data analyse en kan goed presenteren/ informatie overbrengen. Ze maakt makkelijk contact en zorgt zelf voor de benodigde informatie. Ze komt zelf de voortgang rapporteren van haar werkzaamheden; daar hoeft niet om gevraagd te worden. Ze is sterk met documentatie en technisch schrijven.

Momenteel is zij op zoek naar een nieuwe functie bij een interessant bedrijf in Noord-Nederland. Ze zou graag weer iets betekenen in de productontwikkeling van (technisch en software) producten of apparaten. Een functie in de Quality Assurance zou tevens goed bij haar kennis en ervaring passen.

Haar kracht is:
Pragmatisch, kritisch, assertief, data gedreven en procesmatig werken.

Haar vaardigheden zijn:

Product eisen en specificaties, gebruikers eisen/ wensen, risk management, quality management, documentatie.

Haar motivatie is:
Werken in een leuk team waarbij ze echt een bijdrage kan leveren met haar kennis en ervaring voor hardware en software producten.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Industriële Productontwikkeling - IPO Wo Ja 2002 - 2004

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Productontwikkelaar Medical & Pharma 2016 - 2018
Productontwikkelaar Medical & Pharma 2016 - 2016
Projectleider Product Development 2015 - 2016
Productontwikkelaar Machine & Apparatenbouw 2010 - 2015
Productontwikkelaar Consumentenproductie 2009 - 2009
Productontwikkelaar Consumentenproductie 2007 - 2009
R&D Engineer Onderwijs 2005 - 2007

Meer weten?

Jacques Mulder Consultant Engineering

Ik draag al meer dan 10 jaar bij aan het succes van WtbE. Meestal vanuit het kantoor in Groningen, maar ook een periode vanuit Groot-Brittannië. Ik ben namelijk een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrièrecoaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Whatsapp Jacques Mulder

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?