Projectleider-Planner-Werkvoorbereider

Projectleider-Planner-Werkvoorbereider

Friesland Elektrotechniek LBO/MBO
Meer weten?

Onze consultant Matthy Veenstra helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Onze kandidaat is op zoek naar een verantwoordelijke functie als projectleider, projectmanager, hoofd bedrijfsbureau of functie met een adviserende alsmede coordinerende rol. Hij heeft de nodige ervaring op managementniveau die hij heeft opgedaan bij grote organisaties binnen de machine- en apparatenbouw, staalbouw en maritieme sector. Door zijn kennis en ervaring heeft hij een natuurlijke overwicht. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie waar hij verantwoording draagt over projecten van begin tot eind.

In zijn carrière heeft hij werkzaamheden verricht als calculatie, inkoop, verkoop, projectbegeleiding en engineering op het gebied van Werktuigbouwkunde en Electrotechniek. Hij is in staat om contacten te onderhouden met opdrachtgevers, sub contractanten, leveranciers, vergunning leners en overheden.

Onze kandidaat kan worden omschreven als een werknemer met hbo werk- en denkniveau en een persoon met veel technische kennis. Hij is analytisch, communicatief vaardig en is in staat het overzicht te bewaren en indien nodig bij te sturen. Het inzetten van innovatieve oplossingen ten behoeve van het project vindt hij prachtig om te doen. Daarnaast is hij in staat om werknemers daar in te zetten waar hun kracht ligt, waardoor deze ingezet worden op de juiste plek die voldoet aan de capaciteiten van deze werknemer.

Zijn kracht is:
Zijn kracht is het organiseren en tactisch plannen van projecten. Hij is in staat opdrachtgevers goed van informatie te voorzien op commerciële wijze. Hierdoor weet jij mensen voor zich te winnen en is hij in staat opdrachten tot een goed einde te brengen.

Zijn motivatie is:
Hij wordt enthousiast en gemotiveerd van complexe projecten en interactie tussen werknemers, management en opdrachtgevers.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Elektrotechniek Mbo Ja 1979 - 1983
Elektrotechniek Lbo Ja 1975 - 1979

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Manager Bedrijfsburo Machine & Apparatenbouw 2018 - heden
Projectmanager Elektrotechniek 2016 - 2017
Projectleider Scheepsbouw & Jachtbouw 2013 - 2016
Projectmanager Scheepsbouw & Jachtbouw 2011 - 2013
Projectmanager Scheepsbouw & Jachtbouw 2010 - 2011
Projectmanager Machine & Apparatenbouw 2009 - 2010
Projectmanager Scheepsbouw & Jachtbouw 2007 - 2009
Werkvoorbereider Scheepsbouw & Jachtbouw 2003 - 2007
Verkoper Binnendienst Zakelijke dienstverlening 1999 - 2003
Projectleider Ingenieursburo - E&I 1997 - 1998
Project Engineer Ingenieursbureau 1993 - 1996
Manager Bedrijfsburo Staalbouw 1985 - 1992

Meer weten?

Matthy Veenstra Consultant Engineering

In een team kom ik goed tot mijn recht. Ik ben erg loyaal en weet van aanpakken. In het begin kan ik afwachtend overkomen, maar schijn bedriegt. Waar anderen misschien gauw actie ondernemen, denk ik altijd eerst goed na over de beste aanpak. Daardoor weet ik precies waar ik mee bezig ben en kan ik mijn beloftes waarmaken. Daarnaast ben ik leergierig; ik krijg energie van nieuwe projecten en ben als eerste op de hoogte van technische innovaties.

Whatsapp Matthy Veenstra

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?