Tekenaar-Werkvoorbereider

Tekenaar-Werkvoorbereider

Groningen Werktuigbouw MAVO/MBO
Meer weten?

Onze consultant Jeffrey Spelten helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze ervaren werkvoorbereider met werktuigbouwkundige achtergrond heeft een ruime staat van dienst bij zijn laatste werkgever. Hij is begonnen als tekenaar/constructeur, en de laatste 11 jaar was hij werkzaam als werkvoorbereider. Hierdoor is hij de ideale schakel tussen interne afdelingen, klanten en leveranciers. Zijn voornaamste kennis ligt op het gebied van scheepsluiken en scheepskranen.

Hij vindt het belangrijk om afwisseling terug te zien komen in zijn werkzaamheden en ziet zichzelf hierdoor graag in een rol als werkvoorbereider/calculator. Als regelaar kan hij goed samenwerken en wil hij graag met zijn team gestelde de doelen behalen. Door zijn ervaring begrijpt hij goed hoe interne communicatie hier een belangrijke bijdrage aan levert.

Onze indruk van deze rustige en bekwame gesprekspartner is goed. Hij is doelgericht, energiek en integer en weet hierdoor projecten goed voor te bereiden en begeleiden.

Wat is zijn kracht?
Kennis en ervaring op veel technische vakgebieden

Zijn motivatie is:
Prettige samenwerking waarbij hij een bijdrage kan leveren aan een positief resultaat

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Mbo Ja 1977 - 1982
Mavo Ja 1973 - 1977

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Werkvoorbereider Scheepsbouw & Jachtbouw 2007 - heden
Tekenaar/Constructeur Scheepsbouw & Jachtbouw 1998 - 2006
Werkvoorbereider Installatietechniek 1991 - 1997
Werkvoorbereider Staalbouw 1989 - 1990

Meer weten?

Jeffrey Spelten Consultant Engineering

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door techniek. Daarnaast ben ik een sociaal en initiatiefrijk persoon, een echte netwerker. Wat ik heel erg waardeer aan WtbE, is de professionele samenwerking met bedrijven en kandidaten. Ik neem graag de tijd voor iemand en verkies kwaliteit boven kwantiteit. Het liefst ben ik op pad om bedrijven en kandidaten te bezoeken, maar op kantoor vermaak ik me ook prima. Die balans maakt het werk heel leuk.

Whatsapp Jeffrey Spelten

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?