Ga terug naar zoekresultaten

Werkvoorbereider-Teamleider-Productieleider/-Manager

Werkvoorbereider-Teamleider-Productieleider/-Manager

MBO Divers - Technisch Friesland
Meer weten?

Onze consultant Matthy Veenstra helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Per direct hebben wij een kandidaat beschikbaar voor een functie als werkvoorbereider of teamleider Technische dienst. Bij zijn laatste werkgever heeft hij ervaring opgedaan als assistent teamleider en als plaatsvervangend teamleider. Op dit moment is hij zoekend naar een vergelijkbare functie, echter met iets meer verantwoording dan nu. Hij is breed inzetbaar in zijn laatste functie was hij ook betrokken bij contact en onderhandeling met leveranciers voor de inkoop van TD. Hij heeft ervaring met het opstellen van onderhoudschema's in Ultimo en het maken van personeelsplanningen in Excel. Op dit moment draagt hij zorg voor vrijwel alles wat binnen de technische dienst nodig is.

Onze kandidaat kan worden omschreven als nette, representatieve man. Hij komt zijn afspraken graag na en doet daarmee zo min mogelijk beloftes. Door zijn ervaring met het opstellen van onderhoudsschema's heeft hij geleerd vooruit te kijken en zodoende heeft hij zichzelf aangeleerd het overzicht te krijgen en bewaken. Zijn huidige werkgever geeft aan dat jij betrouwbaar is, een betrokken en bevlogen medewerker alsmede nauwkeurig werkt. Hij is gemotiveerd en heeft de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende of coördinerende functie.

Hij is communicatief vaardig, representatief en heeft respect voor anderen. Hij pakt zaken aan op een optimistische wijze en weet hiermee collega’s te motiveren.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Divers - Technisch Mbo Nee 2015 - heden
Divers - Technisch Mbo Ja 2001 - 2005

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Teamleider Product Development 2017 - heden
Teamleider Productiebedrijf 2014 - 2017
Storingsmonteur Productiebedrijf 2008 - 2013
Storingsmonteur Productiebedrijf 2002 - 2013
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link

Meer weten?

Matthy Veenstra Consultant Engineering
Whatsapp Matthy Veenstra

Stel hier je vraag!

Hoi, ik ben Gabrielle.
Wat kan ik voor je doen?