WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. vrijdag 24 mei 2019, 21:54:17 van https://www.wtbe.nlopdrachtgevers/matchmaker/
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Opdrachtgevers

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden
logo Stichting Normering Arbeid

WtbE MatchMaker

Aanmelden voor de MatchMakerDirect actuele kandidaten in uw mailbox

Meld u NU aan voor de MatchMaker van WtbE
Dit op maat gemaakte systeem mailt u binnen 24 uur de nieuwste kandidaten die wij persoonlijk hebben gesproken. Wij hebben toestemming om hun CV op internet te zetten.

Aanmelden voor de MatchMaker.

Hoe werkt het?
U maakt de MatchMaker zelf aan door uw selectiecriteria (SearchAgents) in te vullen. Vervolgens scant het systeem dagelijks de database op zoek naar kandidaten die voldoen aan uw selectiecriteria. Van geschikte kandidaten ontvangt u een hyperlink, welke u doorlinkt naar onze website, daar vindt u het CV.

Voorkeuren instellen voor de MatchMaker.

Moet u lid of klant zijn?
Nee, u hoeft geen klant van WtbE te zijn of een concrete vacature te hebben om u aan te kunnen melden. U blijft anoniem op de hoogte van de meest actuele kandidaten die wij de vorige dag hebben gesproken. Ideaal voor als u in de nabije toekomst een vacature verwacht, zo kunt u zich alvast oriënteren.

Waarom MatchMaker?
MatchMaker is een efficiënt systeem dat u snel op de hoogte brengt van beschikbare kandidaten. Wij investeren veel tijd in het up-to-date houden van ons kandidatenbestand. Omdat wij niet altijd weten wat er bij u speelt, is de mailing een handig systeem om snel aan uw vraag te voldoen. U blijft zo goed op de hoogte van ons beschikbare aanbod.

Kandidaat zoeken


Zoeken
Alle referenties >>