WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. zondag 22 april 2018, 23:58:09 van https://www.wtbe.nlover/nieuws/20111025.html
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Over WtbE

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden

WtbE is NEN4400-1 gecertificeerd!

Groningen, 25 okt 2011

Het Kwaliteitskeurmerk voor detachering

SNA logoSinds januari 2007 bestaat er één landelijk, zeer hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheids-keurmerk voor alle in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk: Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Betrouwbare onderneming
Uitleners en (onder)aannemers van werk met dit betrouwbaarheidskeurmerk hebben de (personeels)administratie op orde, betalen op tijd belastingen en sociale verzekerings-premies en de via hen ingehuurde medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland werk te verrichten. Kortom: De Norm scheidt voor u het kaf van het koren als het om betrouwbare uitleners en (onder)aannemers van werk gaat.

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle detachering- en uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Geslaagde auditCicerologo
Bureau Cicero voert elke 6 maanden een grondige inspectie uit op basis van de eisen, methoden en beoordelingscriteria volgens de NEN 4400-1 norm. Op grond van de uitgevoerde inspectie voldoet WtbE aan de eisen gesteld in de NEN 4400-1 norm.

Wij zijn zeer trots op het behalen en behouden van dit keurmerk; een erkenning voor onze manier van werken en inspanningen!

Bert Blaauw


Certificaat: Download hier ons certificaat.