WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. maandag 17 juni 2019, 11:10:31 van https://www.wtbe.nlover/nieuws/20170517.html
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Over WtbE

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden
logo Stichting Normering Arbeid

Zaterdag 20 Mei - Dutch Technology Week

Groningen, 17 mei 2017

Bezoek de WtbE stand bij Resato in Assen

Altijd al een ‘kijkje in de keuken’ willen nemen van een écht High Tech bedrijf? Dan is de High Tech Discovery Tour van de Dutch Technology Week het moment waarop je hebt gewacht. Veel bedrijven in Nederland openen hun deuren om te laten zien hoe hightech apparatuur is gemaakt.

Open dag bij Resato International
Op Zaterdag 20 Mei heb je de kans om technologie uit eerste hand te ervaren. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom bij verschillende bedrijven, waaronder Resato International te Assen. Resato is expert op het gebied van hogedruk technologie. Hier kan jij hogedrukapparatuur in actie zien op het gebied van; waterstraalsnijden, druktesten en waterstof-vulstations.

DTW met WtbE

Bezoek de WtbE stand bij Resato
WtbE Engineering is al jarenlang één van de partners van Resato International en is aanwezig met een stand. Jij kan die dag met ons kennismaken of even bijpraten. Ook hebben we een leuke prijsvraag waarbij jij kans maakt om een Drone met VR-Bril te winnen!

Kinderen en techniek
Voor kinderen hebben we een LEGO WeDo 2.0 Constructie Set ter beschikking gesteld. Met deze leerzame LEGO Education Set kunnen kinderen eenvoudige modellen bouwen en leren programmeren via de computer. De robot bestaat uit 150 onderdelen, waaronder een motor en diverse sensoren.

Naast de technologie, is er voor iedereen vermaak en een Food-Truck aanwezig. Op deze manier zal iedereen die een bezoek brengt aan Resato en WtbE een fantastische dag hebben!

Handige links:
- Dutch Technology Week
- Open dag Resato International
- Programma Dutch Technology Week

Informatie:
Zaterdag 20 Mei van 11:00 - 17:00uur, Duitslandlaan 1 te Assen.

Tot zaterdag!