WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. maandag 17 juni 2019, 11:21:14 van https://www.wtbe.nlover/nieuws/20180323.html
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Over WtbE

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden
logo Stichting Normering Arbeid

Interview met Boy van Koppen

Groningen, 23 mrt 2018

Technicus aan het woord, en vertelt zijn verhaal over zijn succesvolle samenwerking met WtbE.

Boy van Koppen is Material Engineer bij Essity Operations in Hoogezand. Eerst gedetacheerd via WtbE Engineering, nu in dienst van Essity zelf.

Material Engineer
Boy is als Material Engineer onder meer verantwoordelijk voor materiaalkosten besparingen en betrokken bij verbeterprogramma’s.

“Het grappige is dat ik Jacques Mulder van WtbE al eens eerder gesproken had. Ik zat destijds in het laatste jaar van mijn HBO Technische Bedrijfskunde. Er was zeker een klik, maar geen matchende vacature. Een aantal jaren later kregen we elkaar weer in het vizier: ik was aan het rondkijken naar nieuwe carričremogelijkheden, en WtbE had een vacature die ze goed bij mij vonden passen. Het viel perfect samen.

Boy van Koppen


“Ik blijf onder de indruk van de getoonde betrokkenheid. WtbE voelt voor mij meer als familie dan als werkgever!”

We gingen weer met elkaar in gesprek. De vacature die WtbE voor mij in petto had, was een detachering bij Essity Operations in Hoogezand. WtbE ging grondig te werk: voor ik op sollicitatiegesprek ging, werd ik goed voorbereid. Zo verdiepten we ons in het bedrijf, en kreeg ik bijvoorbeeld een boekwerkje met handige tips en trucs voor een succesvol sollicitatiegesprek. Zoiets had ik nog nooit gezien van een detacheringsbureau. Je staat met een goede voorbereiding gelijk 1-0 voor. Ik ben uiteindelijk maar op één gesprek geweest, want het was alle betrokkenen snel duidelijk dat deze functie naadloos aansloot bij mijn vorige baan en bij mijn capaciteiten. Dat had WtbE ontzettend scherp gezien.

Persoonlijke benadering
Ik was misschien nog wel het meest onder de indruk van de persoonlijke benadering van WtbE. Dat vind ik zelf heel fijn. Je voelt je allesbehalve een ‘nummertje’. WtbE onderhoudt het hele jaar door contact. Je kunt áltijd aankloppen voor bijsturing en hulp. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een studiecursus aangeboden, waardoor ik nog net even een waardevolle verdiepingsslag kon maken in mijn werk. Oh, en op mijn verjaardag kreeg ik een cadeautje toegestuurd. Ik was zo verrast. Het zijn die kleine dingen die het doen.

Of ik WtbE kan aanraden? Met 200 procent!”

Boy van Koppen, Material Engineer bij Essity Operations