WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. vrijdag 24 mei 2019, 20:56:45 van https://www.wtbe.nlover/nieuws/20181105.html
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Over WtbE

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden
logo Stichting Normering Arbeid

Peter Rentenaar; 10 jaar WtbE!

Groningen, 05 nov 2018

Sinds 3 november 2008 als Senior Engineer gedetacheerd bij het Marinebedrijf in Den Helder.

Bij het Marinebedrijf heeft hij verschillende projecten gedaan zoals; het verlengen van dekken van fregatten zodat grotere helikopters kunnen landen, het reviseren van motoren, turbines en reductiekasten en het begeleiden van een lanceersysteem voor het overboord zetten van een mobile sonar. Allemaal stuk voor stuk grote en uitdagende projecten die je met een gerust hart aan Peter kunt overlaten.

Op dit moment is Peter werkzaam op de afdeling Klein bovenwater als Scheepsco÷rdinator. Hier zorgt hij ervoor dat het onderhoud en modificaties aan sleepers en hydrografische vaartuigen op de afgesproken manier wordt uitgevoerd.

Peter


Een betrokken collega
Peter is een medewerker om trots op te zijn. In de afgelopen 10 jaar hebben wij van zijn leidinggevenden alleen maar positieve feedback gehad. Men vertrouwd Peter met hun opdrachten, want hij is zowel technisch inhoudelijk als organisatorisch sterk ontwikkeld. Hij kijkt meerdere stappen vooruit en weet op deze manier veel problemen te voorkomen. en mooi compliment, want men vraagt hem steeds weer voor nieuwe projecten.

WtbE collega is Peter een betrokken medewerker. Hij is bijvoorbeeld altijd aanwezig op de personeelsfeestjes van WtbE, ook al moet hij daar ver voor rijden. Hij is zeer leergierig en staat er open voor om trainingen te volgen. Het is erg leuk om Peter op de werkplek te bezoeken, hij heeft veel te vertellen en geeft vaak een rondleiding. Tijdens zijn projecten hebben wij al diverse schepen en onderzeeŰrs van de Marine van binnen mogen bekijken. Heel bijzonder!
bokaal voor tien jaar WtbE


Beste Peter! Gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum!

Team WtbE