WtbEWtbE Carrières in techniek
Rozenburglaan 1, 9727 DL  GRONINGEN T. 050 - 305 2300 info@wtbe.nl
Geprint d.d. maandag 17 juni 2019, 10:40:10 van https://www.wtbe.nlover/nieuws/20190125.html
WtbE altijd bereikbaar
Passie voor techniek Toe an een nieuwe stap? Design your career WTBE ambitious Create your future WTBE maintenance

Over WtbE

Volg WtbE op twitter

Nieuwsbrief

Aanmelden
logo Stichting Normering Arbeid

Klant aan het woord - Jelte Hoving (Directeur Rusthoven)

Groningen, 25 jan 2019

WtbE weet onze wensen perfect te vertalen

Machinefabriek Rusthoven; gespecialiseerd in bruggen- en machinebouw
Machinefabriek Rusthoven is gespecialiseerd in het bouwen en monteren van bruggen en sluizen. Wij hebben alle kennis zelf in huis en voeren alle facetten in eigen beheer uit; design, engineering, onderhoud en revisie.
Rusthoven is in 1956 begonnen als onderhoudsbedrijf aan het Eemskanaal in Groningen. Al snel gingen wij ook reparaties uitvoeren en geleidelijk kwam daar ook nieuwbouw bij. Mede door de goede samenwerking met relaties als de provincie Groningen hebben wij in de loop der jaren een enorme expertise en reputatie opgebouwd in met name de bruggenbouw.

De laatste jaren hebben wij dit uitgebreid met eigen engineering en design. Op deze manier heeft Rusthoven zich zo ontwikkeld tot een professioneel gecertificeerd bedrijf in bruggen- en machinebouw, met bijna 60 fulltime medewerkers, dat complete projecten kan uitvoeren met alles wat daarbij komt kijken.

Jelte Hoving bij Rusthoven


Samenwerking met WtbE Engineering
Sinds 2017 doen we zaken met WtbE voor het inlenen van technisch personeel. Onze machinefabriek zoekt regelmatig naar nieuwe medewerkers met een achtergrond in engineering. De consultants van WtbE weten onze wensen perfect te vertalen naar professionals met de juiste capaciteiten, die ook nog eens goed passen binnen onze organisatie. Vraag en antwoord sluiten naadloos op elkaar aan.

Goede matchkwaliteit
Wat ons met name opvalt is dat WtbE technische specialisten levert: kandidaten die heel dichtbij de benodigde expertise staan. De samenwerking met WtbE verloopt dan ook erg goed: Bert Blaauw en zijn team zijn accuraat en correct in de omgang. De kandidaten die bij mij worden ge´ntroduceerd, passen goed bij onze wensen, de functie en bedrijfscultuur. De matchkwaliteit en voorselectie is zeer goed. Op deze wijze neemt WtbE een stuk spanning bij ons weg en helpen ze ons groeien.

Jelte Hoving
Algemeen directeur Rusthoven
www.rusthoven.nl