LCF De Ruyter
shape

Wil je werken voor de Koninklijke Marine?

Werken bij het onderhoudsbedrijf van de Koninklijke Marine

Lijkt het jou interessant om een bijdrage te leveren aan het onderhouden of modificeren van schepen en onderzeeboten van de Koninklijke Marine? Wil jij werken in een prettige en sociale werkomgeving waar het leveren van kwaliteit echt voorop staat? Lees dan snel verder!

De DMI (Directie Materiële Instandhouding) in Den Helder, heeft tot taak het onderhouden van schepen, onderzeeboten en systemen van de Koninklijke Marine en is betrokken bij de gehele levensduur van een schip of systeem. Van nieuwbouw, onderhoud tot aan afstoting.

Hier werk je samen met technische specialisten aan hightech systemen, zoals voortstuwing, dieselmotoren, hybride aandrijving, sensoren, radar, sonar, wapensystemen en drinkwatervoorziening.

Note: Alle vacatures die WtbE in bemiddeling heeft, vallen onder burgerpersoneel. Dit houdt in dat werkzaamheden ten behoeve van de strijdkrachten en uitzendingen niet aan de orde zijn.

Openstaande vacatures (in volgorde van nieuw):

ILS Facilitator E&IILS Facilitator WerktuigbouwkundeMedewerker VKAM/VeiligheidskundigeEngineer Technische BedrijfsvoeringProjectondersteuner OnderhoudOnderhoudsmonteur MissilesProject Engineer Drukapparatuur Development Engineer DefensiematerieelEngineer WapensystemenEngineer Elektrotechniek MaritiemHeb je vragen? Neem dan contact op met Jacques Mulder

Samenwerking tussen WtbE en de Marine

WtbE is al sinds 2008 leverancier van technisch personeel aan de DMI. In de afgelopen 16 jaar hebben er meer dan 20 technische specialisten, projectleiders, werkvoorbereiders en planners door bemiddeling van WtbE projectmatig werkzaamheden verricht.

Ook werken bij de Marine? Stuur een open sollicitatie

Onze vacatures

Open sollicitatie? Meld je hier aan!

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7081

Veiligheidskundige/Medewerker VKAM Maritiem

MBO

Divers - Technisch

Noord-Holland

Voor de het Marinebedrijf in Den Helder zijn wij op zoek naar een Veiligheidskundige/Medewerker VKAM. Deze afkorting staat voor Veiligheid, Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden & Milieu. In deze functie ga je aan de slag voor...

Vacature nummer #7078

ILS Facilitator E&I

MBO

Electronica

Noord-Holland

Wil je op projectbasis aan de slag en een mooie bijdrage leveren aan de verbetering van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van installaties en systemen? Heeft SAP voor jou geen geheimen en ben je...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat