Werken voor de Koninklijke Marine?

Ministerie van Defensie
Koninklijke Marine Vacatures

Werken bij het onderhoudsbedrijf van de Koninklijke Marine

Lijkt het jou interessant om een bijdrage te leveren aan het onderhouden of modificeren van schepen en onderzeeboten van de Koninklijke Marine? Wil jij werken in een prettige en sociale werkomgeving waar het leveren van kwaliteit echt voorop staat? Lees dan snel verder!

Werken Bij De Marine
© Ministerie van Defensie

De DMI (Directie Materiële Instandhouding) in Den Helder, heeft tot taak het onderhouden van schepen, onderzeeboten en systemen van de Koninklijke Marine en is betrokken bij de gehele levensduur van een schip of systeem. Van nieuwbouw, onderhoud tot aan afstoting.

Hier werk je samen met technische specialisten aan hightech systemen, zoals voortstuwing, dieselmotoren, hybride aandrijving, sensoren, radar, sonar, wapensystemen en drinkwatervoorziening.

Note: Alle vacatures die WtbE in bemiddeling heeft, vallen onder burgerpersoneel. Dit houdt in dat werkzaamheden ten behoeve van de strijdkrachten en uitzendingen niet aan de orde zijn.

Samenwerking tussen WtbE en de Marine

WtbE is al sinds 2008 leverancier van technisch personeel aan de DMI. In de afgelopen 16 jaar hebben er meer dan 20 technische specialisten, projectleiders, werkvoorbereiders en planners door bemiddeling van WtbE projectmatig werkzaamheden verricht.

Heb je vragen? Jacques Mulder helpt je graag verder

Delen via: Kopieer link