Templacement
shape

TemPlacement

Dé oplossing bij tijdelijke overbezetting

TemPlacement: dé oplossing bij overbezetting

Zorgen over stijgende loonkosten? Onvoldoende werk voor eigen personeel? Helaas is dit voor veel technische bedrijven een terugkerend probleem. De markt kan minder stabiel worden, waardoor het aantal opdrachten terug kan lopen. Wat doet u in de tussentijd met uw personeel? WtbE biedt de uitkomst: TemPlacement. Daarmee leent u uw medewerkers tijdelijk uit aan bedrijven met onderbezetting.

WtbE stabiliseert uw capaciteit

TemPlacement is een collegiale samenwerking waarbij personeel van een bedrijf met overcapaciteit wordt ingezet bij bedrijven met onderbezetting. WtbE fungeert hierbij als matchmaker. Door ons grote netwerk kunnen wij snel schakelen tussen de capaciteit van verschillende bedrijven. Al onze consultants hebben een technische achtergrond en jarenlange detacheerervaring. Ze zetten moeiteloos de juiste mensen op de juiste plaats.

Voordelen bij overcapaciteit

  • Besparing op de loonkosten
  • Behoud van eigen personeel
  • Sociale rust op de werkvloer
  • Uitgeleend personeel doet extra kennis op
Ik wil personeel uitlenen

Voordelen bij ondercapaciteit

  • Direct specialisten tot uw beschikking
  • Zekerheid van inzetbaarheid (afgesproken termijn)
  • Financieel aantrekkelijk
  • Geen verplichtingen na afloop van het project
Ik wil personeel inlenen

Doe de WAADI check!

Het is wel van belang dat uw bedrijf is geregistreerd in de Waadi. Dat is de registratieplicht voor alle ondernemingen, die op enige wijze arbeidskrachten uitlenen of ter beschikking stellen dienen zich volgens de Waadi te registeren. Voorbeelden hiervan zijn payrollbureaus en detacheerders zoals WtbE. Ook bedrijven die medewerkers in loondienst hebben en deze om welke reden dan ook bij een derde partij onder brengen om daar werkzaamheden te verrichten dienen zich ook conform de wet en regelgeving uit de Waadi te registreren.

Doe hier de WAADI Check op KVK

Belangrijkste vragen