Lamp
shape

Recruitment van technisch personeel

Wij gaan voor de perfecte match!

Wij gaan voor de perfecte match

Technische professionals zijn schaars. Al helemaal als u een kandidaat zoekt die helemaal past in het plaatje; van ervaring tot en met persoonlijkheid. WtbE begrijpt hoe belangrijk die match is en hoe lastig het kan zijn om de juiste kandidaat aan te trekken. Bij ons kunt u terecht voor kwalitatieve en persoonlijke arbeidsbemiddeling, zowel op de korte termijn als op de lange termijn. Als u met ons samenwerkt, kunt u altijd rekenen op:

  • Groot netwerk van vakspecialisten en managers
  • Persoonlijk adviesgesprek voor elke vacature
  • Kwalitatieve matching tussen bedrijf en kandidaat
  • Langdurige samenwerking gericht op resultaat
Plan een vrijblijvende kennismaking

WtbE levert uw ideale kandidaat

In uw zoektocht naar de juiste technische professional kunnen wij het verschil maken. In plaats van zelf stapels CV’s door te nemen of vacatures te promoten, hoeft u alleen maar uw mail te bekijken. Daar vindt u een voorselectie van geschikte kandidaten. Voordat we iemand aan u voorstellen, verdiepen we ons eerst in uw bedrijf. We kijken niet alleen naar de functieomschrijving, maar ook naar de bedrijfscultuur en uw persoonlijke drijfveren. Zo vinden we een kandidaat die goed bij uw bedrijf past, óók op de lange termijn.

Wilt u weten hoe wij te werk gaan voor u?

Arbeidsbemiddeling via deta-vast

Bent u op zoek naar een technicus voor de lange termijn? Of wilt u een gedetacheerde werknemer graag in dienst nemen? Dat kan via deta-vast, een populaire vorm van recruitment. Dit is een constructie waarbij gedetacheerde kandidaten na afloop van het traject in dienst treden bij de opdrachtgever. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor, omdat het de gulden middenweg is tussen werving/selectie en detachering. Waar een regulier werving & selectiebureau de kandidaat als het ware bij u achterlaat, begeleidt WtbE hem of haar gedurende het eerste jaar. Gedurende die periode is WtbE goed werkgever, met alle rechten en plichten die daarbij horen. Deta-vast is een risicovrije manier om iemand aan te nemen.

Vraag naar de mogelijkheden van deta-vast

Belangrijkste vragen