Gelukkige engineer
shape

Toe aan de volgende stap in je carrière?

Bekijk onze vacatures

Carrière-advies voor technici

Loop je vast in je huidige functie? Of wil je graag aan de slag bij een technisch bedrijf, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is het heel fijn als er iemand met jou meedenkt. Bij WtbE krijg je een persoonlijke adviseur waarmee je een plan maakt om jouw technische carrière een boost te geven. We kijken hierbij niet alleen naar jouw competenties en studie-achtergrond, maar ook naar je persoonlijke interesses en toekomstdromen. Vervolgens zoeken we vacatures waarmee jij jouw technische ambities waar kunt maken.

Plan online een afspraak voor een videochat

WtbE geeft eerlijk loopbaanadvies

Het is onze missie om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en technici. Om dat te kunnen doen, moeten wij jou eerst goed leren kennen. Daarom vinden wij persoonlijk carrière-advies heel belangrijk. Tijdens het gesprek kom je erachter wat voor soort bedrijf bij jou past en in welke functie je het beste tot je recht komt. Ook kun je onbeperkt vragen stellen over de technische branche, of over specifieke vacatures die je hebt gezien. In tegenstelling tot sommige andere organisaties, nemen wij echt de tijd voor jou. Bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Persoonlijk carrière-advies
  • Diepgaande kennis over de markt
  • Professionele loopbaanbegeleiding
  • Open communicatie
  • Heldere afspraken, geen loze beloftes!

Vind een technische baan die bij jou past

Nadat je uitgebreid carrière-advies hebt gekregen, wordt het tijd om jouw mogelijkheden in kaart te brengen. Je krijgt een handig overzicht van technische bedrijven en functies die goed bij jou passen. Vervolgens zetten wij de juiste lijntjes uit en helpen we je met het voorbereiden van de sollicitatie. Uiteraard kun je ook online op zoek gaan naar banen in de techniek. We hebben onder andere vacatures in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland.

WtbE; de connectie tussen jouw ambitie en de arbeidsmarkt. Je krijgt de aandacht en begeleiding die je verdient!

Neem contact op voor een adviesgesprek

Belangrijkste vragen

Bekijk de nieuwste vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7160

Logistiek Medewerker Medische Producten

MBO

Logistiek

Groningen

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij op zoek naar een Logistiek Medewerker. Heb jij ervaring met verschillende magazijnwerkzaamheden en ben je toe aan de volgende stap? Dan is deze rol wellicht een...

Vacature nummer #7156

Manager Productie Maakindustrie a.i.

HBO

Technische Bedrijfskunde

Friesland

Voor een opdrachtgever in Friesland zijn wij op zoek naar een Productiemanager (a.i.). Wil je aan de slag in een tijdelijke functie en krijg je energie van optimaliseren van processen en het verder...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat