Gelukkige engineer
shape

Toe aan de volgende stap in je carrière?

Bekijk onze vacatures

Carrière-advies voor (technische) professionals

Loop je vast in je huidige functie? Of wil je graag aan de slag bij een nieuwe en aansprekend bedrijf, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is het heel fijn als er iemand met jou meedenkt. Bij WtbE krijg je een persoonlijke adviseur waarmee je een plan maakt om jouw carrière een boost te geven. We kijken hierbij niet alleen naar jouw competenties en studie-achtergrond, maar ook naar je persoonlijke interesses en toekomstdromen. Vervolgens zoeken we vacatures waarmee jij jouw ambities waar kunt maken.

WtbE geeft eerlijk loopbaanadvies

Het is onze missie om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en professionals. Om dat te kunnen doen, moeten wij jou eerst goed leren kennen. Daarom vinden wij persoonlijk carrière-advies heel belangrijk. Tijdens het gesprek kom je erachter wat voor soort bedrijf bij jou past en in welke functie je het beste tot je recht komt. Ook kun je onbeperkt vragen stellen over de branche, of over specifieke vacatures die je hebt gezien. In tegenstelling tot sommige andere organisaties, nemen wij echt de tijd voor jou. Bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Persoonlijk carrière-advies
  • Diepgaande kennis over de markt
  • Professionele loopbaanbegeleiding
  • Open communicatie
  • Heldere afspraken, geen loze beloftes!
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Vind de ideale baan die bij jou past

Nadat je uitgebreid carrière-advies hebt gekregen, wordt het tijd om jouw mogelijkheden in kaart te brengen. Je krijgt een handig overzicht van diverse bedrijven en functies die goed bij jou passen. Vervolgens zetten wij de juiste lijntjes uit en helpen we je met het voorbereiden van de sollicitatie. Uiteraard kun je ook zelf online op zoek gaan naar passende banen en functies. We hebben onder andere vacatures in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland.

WtbE; de connectie tussen jouw ambitie en de arbeidsmarkt. Je krijgt de aandacht en begeleiding die je verdient!

Belangrijkste vragen

Bekijk de nieuwste vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7453

Pre-sales Consultant IT

HBO

Technische Bedrijfskunde

Nederland

€2600 - €3500

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij landelijk op zoek naar een Pre-Sales Consultant IT. In deze functie ga je aan de slag binnen een internationale organisatie, deze onderneming is actief in 26...

Vacature nummer #7542

Inkoper Services

HBO

Technische Bedrijfskunde

Groningen

€3500 - €5000

Ben jij klaar om de drijvende kracht te zijn achter de inkoop van vitale diensten en zo een verschil te maken in de energietransitie? Als Inkoper Services krijg je de kans om te...

Team WtbE

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat