Header Website Team Wtbe (1)

Hallo!
Wij zijn WtbE!

Wie zijn wij?

Oprechte aandacht

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.

Onze opdrachtgevers

Benieuwd waar jij aan het werk zou kunnen?

Movacolor
Manter
Logo Prolyte
Photonis Logo
Logo NHL Stenden
Rae
Waterbedrijf Groningen Logo RGB 72dpi
SMST is een opdrachtgever van WtbE
Winel Grafiek
Resato
IJssel Logo
Bekaert Combustion Technology is een opdrachtgever van WtbE
Logo Koninklijke Marine
PMF
Pranger Rosier Logo
Omexom Logo
FMI
Boikon Leek is een opdrachtgever van WtbE
ATS
Logo Simian
XVIVO Logo
IVER Logo
LogoWarmteStad
Rusthoven
Resato Hydrogen
Spie Logo Klein
marine service noord
Van der Heide

Certificaten en lidmaatschappen

WtbE is aangesloten bij de volgende organisaties.

Het SNA-keurmerk is het resultaat van een positieve NEN4400-1 inspectie. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings- en payroll bedrijven. SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk.

WtbE is sinds 1 april 2020 lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU is dé brancheorganisatie voor meer dan 1250 professionele intermediairs, met name in het MKB. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-Cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid.

WtbE is lid van MKB-Noord. MKB Noord is een vereniging met circa 650 ondernemende MKB-leden. Ze organiseren meerdere (netwerk) bijeenkomsten per jaar en delen op die manier relevante ondernemersinformatie. MKB Noord gaat in gesprek met provincies, gemeenten, het onderwijs en andere instellingen. De speerpunten zijn: Netwerken, Kennisdelen en Lobby. Zo werkt MKB Noord aan een beter ondernemersklimaat in Noord-Nederland zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: ondernemen!

Virtual Reality

Werken bij WtbE?

Kom bij ons op de koffie, een afspraak is zo gemaakt!

Neem contact op