AC8A7589

Team WtbE staat voor je klaar!

Wij stellen ons aan je voor

Aandacht op nummer één

Alles wat we bij WtbE doen, doen we met aandacht. Aandacht voor elkaar, aandacht voor de opdracht en voor het doel dat we nastreven. We zijn erg gehecht aan onze vrijheid, willen onze eigen keuzes maken en toegevoegde waarde meebrengen. Op deze manier kunnen we onszelf verder ontwikkelen. Door samen te werken gaan we als team voor maximale kwaliteit en succes. Zo streven we naar het beste in alles wat we doen.

Directeur Bert Blaauw

Bert Blaauw

Directeur en ondernemer

Alles wat ik onderneem, doe ik vol passie en energie! Bij mij staat kwaliteit voorop, en ik sta altijd open voor verbetering van de dienstverlening, zowel inhoudelijk als binnen het team. Ik ben een iemand die graag betrokken is bij het welzijn van mijn team en sta ik open voor goede initiatieven. Maar het blijft niet bij leuke ideeën alleen, het liefst voeg ik meteen daad bij woord. Van het organiseren van interessante workshops tot en met een gaaf kantoor waar alles tot in de puntjes geregeld is.

Commercieel Assistent Ilse Biermann

Ilse Biermann

Commercieel assistent backoffice

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor WtbE. Ik ben behulpzaam en mag graag dingen regelen voor onze werknemer en mijn directe collega's. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers: het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het opstellen van contracten en de facturatie behoren allemaal tot mijn taken. Ik krijg vooral energie van de variatie in mijn werk. Ik breng graag structuur aan in mijn werk en hierdoor zorg ik dat alles op orde is. Ik vind het fijn om goed contact te hebben met klanten en werknemers. Op deze manier bouw je vertrouwen op en dat vind ik belangrijk.

Commercieel Manager Jacques Mulder

Jacques Mulder

Commercieel Manager

Mijn naam is Jacques. Ik lever al sinds 2008 een belangrijke bijdrage bij aan het succes van WtbE. Meestal vanuit het kantoor in Groningen, maar ook een periode vanuit Groot-Brittannië. Ik ben namelijk een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrière coaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Consultant Jeffrey Spelten

Jeffrey Spelten

Consultant

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door techniek. Daarnaast ben ik een sociaal en initiatiefrijk persoon, een echte netwerker. Wat ik heel erg waardeer aan WtbE, is de professionele samenwerking met bedrijven en kandidaten. Ik neem graag de tijd voor iemand en verkies kwaliteit boven kwantiteit. Het liefst ben ik op pad om bedrijven en kandidaten te bezoeken, maar op kantoor vermaak ik me ook prima. Die balans maakt het werk heel leuk.

Consultant Lauwrens Arrindell

Lauwrens Arrindell

Consultant

Arbeidsbemiddeling is afwisselend en uitdagend en dat houdt mij scherp! De vele contacten die ik heb met bedrijven en kandidaten geven mij energie. Ik ben soms een adviseur, dan weer een coach of een luisterend oor. Met mijn daadkracht kan ik veel werk verzetten, waardoor uren minuten lijken. Bij WtbE ben ik verantwoordelijk voor het vakgebied Supply Chain. Word jij net als ik enthousiast van zaken als logistiek, Warehouse Management en operations planning? Laten we dan contacten en samenwerken!

Consultant Carlo Posthumus

Carlo Posthumus

Consultant

Het vooruithelpen van mensen is waar mijn passie en drive ligt. In mijn rol als consultant faciliteer ik opdrachtgevers en kandidaten met het ondersteunen bij het vervullen van hun ambities en het vinden van de beste oplossing. Zorgvuldig omgaan met deze vraagstukken en de tijd hiervoor nemen vind ik heel belangrijk. Deze visie deel ik met WtbE, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Als team zorgen wij dagelijks voor maatwerk en het geven van persoonlijk advies.

Recruiter Sander Zaal

Sander Zaal

Recruitment Consultant

Mijn passie én ambitie ligt bij het maken van de perfecte match tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Met de juiste dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen doe ik er, samen met mijn collega’s, alles aan om dit te realiseren. Door mijn commerciële achtergrond en ervaring in de sales heb ik veel mensenkennis ontwikkeld en weet ik wat het is om resultaatgericht te werk te gaan. Binnen WtbE ben ik verantwoordelijk voor het recruitment en ik doe er alles aan om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Consultant Nora Sertolli

Nora Sertolli

Consultant

De perfecte match maken tussen opdrachtgever en kandidaat is iets waar ik heel blij van word. Ik neem altijd ruim de tijd voor de kandidaat om zo goed mogelijk in zijn of haar behoefte te kunnen voorzien. Dit doe ik ook voor onze opdrachtgevers. Samen komen we tot de perfecte match! In mijn functie als consultant vind ik het het leukst dat ik voortdurend in contact sta met mensen. Bij WtbE heb ik de ruimte om aan mijn functie een eigen invulling te geven. Zo mag ik graag ondernemen en kan ik lekker creatief bezig zijn.

Student

Jouw Naam

Open vacature

Wil je graag een keer kennismaken en bespreken of je past in ons team? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent.

Bekijk onze interne vacatures