Header Website Team Wtbe (2200 X 800 Px) (2553 X 862 Px)

Team WtbE staat voor je klaar!

Wij stellen ons aan je voor

Aandacht op nummer één

Alles wat we bij WtbE doen, doen we met aandacht. Aandacht voor elkaar, aandacht voor de opdracht en voor het doel dat we nastreven. We zijn erg gehecht aan onze vrijheid, willen onze eigen keuzes maken en toegevoegde waarde meebrengen. Op deze manier kunnen we onszelf verder ontwikkelen. Door samen te werken gaan we als team voor maximale kwaliteit en succes. Zo streven we naar het beste in alles wat we doen.

Bert Blaauw, Algemeen directeur

Bert Blaauw

Directeur en ondernemer

Alles wat ik onderneem, doe ik vol passie en energie! Bij mij staat kwaliteit voorop, en ik sta altijd open voor verbetering van de dienstverlening, zowel inhoudelijk als binnen het team. Ik ben een iemand die graag betrokken is bij het welzijn van mijn team en sta ik open voor goede initiatieven. Maar het blijft niet bij leuke ideeën alleen, het liefst voeg ik meteen daad bij woord. Van het organiseren van interessante workshops tot en met een gaaf kantoor waar alles tot in de puntjes geregeld is.

Ilse Biermann, Commercieel Assistent

Ilse Biermann

Commercieel assistent backoffice

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor WtbE. Ik ben behulpzaam en mag graag dingen regelen voor onze werknemer en mijn directe collega's. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers: het beantwoorden van telefoontjes en e-mails, het opstellen van contracten en de facturatie behoren allemaal tot mijn taken. Ik krijg vooral energie van de variatie in mijn werk. Ik breng graag structuur aan in mijn werk en hierdoor zorg ik dat alles op orde is. Ik vind het fijn om goed contact te hebben met klanten en werknemers. Op deze manier bouw je vertrouwen op en dat vind ik belangrijk.

Jacques Mulder, Operationeel directeur

Jacques Mulder

Operationeel directeur

Mijn naam is Jacques en ik lever al sinds 2008 een belangrijke bijdrage bij aan het succes van WtbE. Als mede-eigenaar van WtbE vervul ik de functie van Operationeel directeur. Het is mijn uitdaging om ervoor te zorgen dat de teams op onze kantoren in Groningen en Leeuwarden, optimaal kunnen functioneren. Ik ben een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrière coaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Jeffrey Spelten, Consultant Engineering

Jeffrey Spelten

Consultant

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door techniek. Daarnaast ben ik een sociaal en initiatiefrijk persoon, een echte netwerker. Wat ik heel erg waardeer aan WtbE, is de professionele samenwerking met bedrijven en kandidaten. Ik neem graag de tijd voor iemand en verkies kwaliteit boven kwantiteit. Het liefst ben ik op pad om bedrijven en kandidaten te bezoeken, maar op kantoor vermaak ik me ook prima. Die balans maakt het werk heel leuk.

Lauwrens Arrindell, Consultant Supply Chain

Lauwrens Arrindell

Consultant

Arbeidsbemiddeling is afwisselend en uitdagend en dat houdt mij scherp! De vele contacten die ik heb met bedrijven en kandidaten geven mij energie. Ik ben soms een adviseur, dan weer een coach of een luisterend oor. Met mijn daadkracht kan ik veel werk verzetten, waardoor uren minuten lijken. Bij WtbE ben ik verantwoordelijk voor het vakgebied Supply Chain. Word jij net als ik enthousiast van zaken als logistiek, Warehouse Management en operations planning? Laten we dan contacten en samenwerken!

Britt Kroon, Recruitment Consultant

Britt Kroon

Recruitment Consultant

Mijn naam is Britt Kroon en bij WtbE ben ik verantwoordelijk voor de recruitment vanuit de vestiging Leeuwarden. Mijn passie en kracht liggen voornamelijk in het ondersteunen van kandidaten bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Door mijn achtergrond in de horeca en ervaring in de arbeidsbemiddeling, heb ik de nodige social skills opgedaan en geleerd hoe deze in te zetten. Ik zal altijd een maximale inspanning leveren om voor jou de ideale baan te vinden.

Student

Jouw Naam

Open vacature

Wil je graag een keer kennismaken en bespreken of je past in ons team? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent.

Bekijk onze interne vacatures