Team WtbE Groningen
shape

Team WtbE staat voor je klaar!

Wij stellen ons aan je voor

Aandacht op nummer één

Alles wat we bij WtbE doen, doen we met aandacht. Aandacht voor elkaar, aandacht voor de opdracht en voor het doel dat we nastreven. We zijn erg gehecht aan onze vrijheid, willen onze eigen keuzes maken en toegevoegde waarde meebrengen. Op deze manier kunnen we onszelf verder ontwikkelen. Door samen te werken gaan we als team voor maximale kwaliteit en succes. Zo streven we naar het beste in alles wat we doen.

Pasfoto Bert Blaauw

Bert Blaauw

Directeur en ondernemer

Alles wat ik onderneem, doe ik vol passie en energie! Bij mij staat kwaliteit voorop, en ik sta altijd open voor verbetering van de dienstverlening, zowel inhoudelijk als binnen het team. Ik ben een iemand die graag betrokken is bij het welzijn van mijn team en sta ik open voor goede initiatieven. Maar het blijft niet bij leuke ideeën alleen, het liefst voeg ik meteen daad bij woord. Van het organiseren van interessante workshops tot en met een gaaf kantoor waar alles tot in de puntjes geregeld is.

Gabrielle Berkleef

Gabriëlle Berkleef

Secretaresse en commercieel assistent

Ik ben het vrolijke visitekaartje van WtbE. In mijn werk ben ik precies, nauwkeurig en betrouwbaar. Een bezige bij die altijd voor anderen klaar staat. Niet alleen door inkomende mails en telefoontjes te beantwoorden, maar ook door collega’s te ondersteunen in hun werkzaamheden. Bovendien denk ik graag mee over allerlei zaken. Marketing, workshops, facturatie, het opstellen van contracten: het is juist de variatie die mij zo aanspreekt.

André Schapelhouman

André Schapelhouman

Consultant

Ik ben een echt mensenmens. Ik vind het dan ook belangrijk om in gesprek te zijn met kandidaten, klanten en collega’s. Ik hou van oprechte en open gesprekken en investeer graag in langdurige relaties, waarbij ik iemand écht goed leer kennen. Daarnaast vind ik het leuk om mijn expertise te delen met de rest van het team. Zo heb ik samen met Bert de dienstverlening rondom de afdeling Maintenance opgezet. Ontzettend leuk om mee bezig te zijn!

Jacques Mulder

Jacques Mulder

Commercieel Manager

Ik draag al meer dan 10 jaar bij aan het succes van WtbE. Meestal vanuit het kantoor in Groningen, maar ook een periode vanuit Groot-Brittannië. Ik ben namelijk een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrièrecoaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Jeffrey Spelten

Jeffrey Spelten

Consultant

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door techniek. Daarnaast ben ik een sociaal en initiatiefrijk persoon, een echte netwerker. Wat ik heel erg waardeer aan WtbE, is de professionele samenwerking met bedrijven en kandidaten. Ik neem graag de tijd voor iemand en verkies kwaliteit boven kwantiteit. Het liefst ben ik op pad om bedrijven en kandidaten te bezoeken, maar op kantoor vermaak ik me ook prima. Die balans maakt het werk heel leuk.

Wichard de Groot

Wichard de Groot

Recruiter

Mensen helpen met het waarmaken van hun technische ambities is mijn drijfveer. Vooral de gesprekken met de technici, de keuzes die men heeft gemaakt en de verhalen interesseren mij. Het samenwerken in een professioneel en gedreven team is belangrijk voor mij. WtbE biedt mij de mogelijkheid om doelgericht te werken en initiatief te nemen, daarom voel ik mij hier thuis.

Foto Lauwrens Arrindell Website Team WtbE

Lauwrens Arrindell

Consultant

Arbeidsbemiddeling is afwisselend en uitdagend en dat houdt mij scherp! De vele contacten die ik heb met bedrijven en kandidaten geven mij energie. Ik ben soms een adviseur, dan weer een coach of een luisterend oor. Met mijn daadkracht kan ik veel werk verzetten, waardoor uren minuten lijken. Bij WtbE ben ik verantwoordelijk voor het vakgebied Supply Chain. Word jij net als ik enthousiast van zaken als logistiek, Warehouse Management en operations planning? Laten we dan contacten en samenwerken!

Carlo Posthumus

Carlo Posthumus

Consultant

Het vooruithelpen van mensen is waar mijn passie en drive ligt. In mijn rol als consultant faciliteer ik opdrachtgevers en kandidaten met het ondersteunen bij het vervullen van hun ambities en het vinden van de beste oplossing. Zorgvuldig omgaan met deze vraagstukken en de tijd hiervoor nemen vind ik heel belangrijk. Deze visie deel ik met WtbE, waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Als team zorgen wij dagelijks voor maatwerk en het geven van persoonlijk advies.

Student

Jouw Naam

Open vacature

Wil je graag onderdeel uitmaken van ons team, maar staat er geen vacature open? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn altijd benieuwd naar nieuw talent.

Laat ons weten of je een keer wilt kennismaken met het team