technische studenten webinar
shape

Technische afstudeerder nodig?

Wij hebben een goed aanbod van studenten

Afstudeerstage aanmelden

Bent u op zoek naar een hbo afstudeerder in de techniek? Veel bedrijven weten niet goed waar ze moeten zoeken en hoe ze in contact kunnen komen met high potentials. Bij WtbE weten we dat gelukkig wel.

Met behulp van ons actuele netwerk met technische hbo studenten vindt u snel een afstudeerder in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde. WtbE heeft een jarenlange band met de Hanzehogeschool en verzorgt  in nauwe samenwerking met de docenten, diverse workshops en trainingen. Zodoende ontmoeten wij bijna alle technische studenten en weten we wie open staat voor een afstudeerstage. Het heeft een aantal voordelen om uw afstudeerstage via WtbE uit te zetten:

  • Gespecialiseerd in de technische arbeidsmarkt
  • Gratis afstudeervacature plaatsen
  • Groot netwerk hbo studenten
  • Persoonlijke match tussen student en bedrijf

Afstudeerder vinden via WtbE

Elke technische carrière begint met een uitdagende afstudeerstage. WtbE probeert studenten al in een vroeg stadium bewust te maken van hun mogelijkheden, zodat ze moeiteloos hun afstudeerproject of eerste baan vinden.

Bent u benieuwd naar onze technische afstudeerders? Meld uw vacature vrijblijvend aan en omschrijf kort de gewenste studierichting, studieduur en stageopdracht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Meld hier uw afstudeerstage aan