Swim Challenge Finish
shape

MVO-activiteiten

Onze bijdrage aan een betere maatschappij

Onze bijdrage aan een betere maatschappij

We willen ook een bijdrage leveren aan een betere maatschappij en leefomgeving. Dat doen we op verschillende manieren. Niet alleen door te investeren in duurzaamheid, maar ook door goede doelen te steunen en het werkgeluk op onze eigen werkvloer te vergroten.

Duurzaamheid op kantoor

We willen het milieu zo min mogelijk belasten. In de nabije toekomst gaan we onderzoeken of het mogelijk is om onze lease-auto’s elektrisch of op waterstof te laten rijden. Het liefst worden wij een CO2-neutrale organisatie. Om dat voor elkaar te krijgen, gaan we op zoek naar organisaties die zich bijvoorbeeld inzetten voor duurzame bosprojecten voor CO2-compensatie. Dit is in ontwikkeling. Wat doen we tot heden aan MVO?

  • Ons kantoorpand maakt gebruik van groene energie
  • De kantoorverlichting is voorzien van LED
  • We versturen zo weinig mogelijk via de post, maar zoveel mogelijk digitaal
  • Het papier, plastic, koffiepads en glas wordt apart ingezameld
  • De lease-auto’s voldoen aan de Euro 6 emissienorm

Betrokken bij goede doelen

Elk jaar sponsoren we een aantal goede doelen. Zo steunen wij sinds 2017 de Swim Challenge van het UMCG Research Kankerfonds. Verder steunen wij al jarenlang diverse goede doelen en solide organisaties en hulp organisaties zoals het Unicef, Kika, Cliniclowns, Voedselbank Nederland, het Rode Kruis, 3FM Serious Request, etc..

Geluk op de werkvloer

Een betere wereld begint bij jezelf. Daarom vinden we het heel belangrijk dat we met plezier naar ons werk gaan. Op ons kantoor hangt een open, informele sfeer waar ambitie en gezelligheid hand in hand gaan. Het kantoor is natuurlijk ingericht met veel groene planten. Eerst even keihard werken achter ons bureau, maar daarna ontspannen met een potje dart. Verder schenken we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privébalans.

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7338

Tekenaar/constructeur evenementenindustrie

HBO

Werktuigbouw

Groningen

Op locatie werken

Voor een innovatieve opdrachtgever in de provincie Groningen, zijn wij op zoek naar een Tekenaar/constructeur. Deze opdrachtgever is actief in de evenementen- en entertainmentindustrie voor de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige producten....

Vacature nummer #7339

Assemblage Monteur Machinebouw

MBO

Werktuigbouw

Friesland

Op locatie werken

WtbE zoekt een ervaren Assemblage Monteur Machinebouw in Friesland! Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan, waarbij je niet alleen werkzaam bent op de productielocatie, maar waarbij je ook meerdere keren per jaar...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat