Handenschudden
shape

Projectdetachering

Technisch personeel op Mbo, Hbo en Wo niveau

Technisch personeel voor elke situatie

Extra capaciteit nodig voor uw project? Of zoekt u een technicus met specifieke kennis? Wat uw situatie ook is; WtbE maakt uw projectteam compleet. Wij weten precies wat er in de markt speelt en welke professionals er beschikbaar zijn. Verder onderscheidt onze (tijdelijke) detachering zich door:

  • Kennis over de technische nichemarkt
  • Kwalitatieve detachering (keurmerk NEN4400-1)
  • Persoonlijke matching tussen kandidaat en bedrijf
  • Ervaren consultants en recruiters
Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

De professionals van WtbE

Bij ons kunt u terecht voor technische specialisten en (interim) managers. Voornamelijk op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische bedrijfskunde en elektronica. Alle kandidaten uit onze database zijn met zorg geselecteerd. Voordat wij iemand detacheren, leren we diegene uitvoerig kennen. We kijken hierbij uiteraard naar het CV en vaardigheden, maar de persoonlijke klik met het bedrijf en de functie zijn evengoed belangrijk. Zo weet u zeker dat u een kwalitatieve match krijgt. Bent u benieuwd naar de professionals van WtbE? Meld u gratis aan voor de matchmaker (binnenkort beschikbaar).

WtbE is sterk in de bemiddeling van Mbo, Hbo en Wo- geschoolde kandidaten in de disciplines;

  • Technisch Management
  • Engineering en R&D
  • Maintenance
  • Sales & Support
  • Supply Chain

Detacheringsmogelijkheden

Sinds jaar en dag leveren wij tijdelijke ondersteuning voor technische projecten. Onze technici werken op locatie en zullen er alles aan doen om het project succesvol af te ronden. Bevalt de samenwerking van beide kanten goed? Dan is het mogelijk om de projectmedewerker over te nemen in dienstverband, via een zogeheten detavast-constructie. Onze consultants vertellen u graag wat dit inhoudt: van de voordelen tot en met de voorwaarden.

Meer informatie over Recruitment

Omgaan met over- en ondercapaciteit

De technische markt kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Soms heeft u te veel projecten, soms wordt een veelbelovend project onverwachts geannuleerd. Hoe lost u dat op qua personeel? WtbE heeft daar een unieke oplossing voor bedacht: TemPlacement. Als u tijdelijk personeel overhebt, dan kunt u deze via WtbE uitlenen aan bedrijven met onderbezetting. Mocht u krap zitten, dan krijgt u de mogelijkheid om professionals van andere bedrijven in te lenen.

Meer informatie over TemPlacement

Belangrijkste vragen