Supply Chain Recruitment

Top professionals voor projecten en vaste posities
Supply Chain Recruitment Banner Website

WtbE heeft de focus op de bemiddeling van technische professionals en kaderpersoneel. Wij richten ons zuiver op onze kernactiviteiten Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en (Technische) Bedrijfskunde. Wij bemiddelen kandidaten in de disciplines Supply Chain, Maintenance, Engineering, Technisch Management, Sales en Bedrijfsbureau.

Recruitment supply chain professionals

Bent u op zoek naar supply chain professionals voor de korte termijn (projectmatig)? Of wilt u een gedetacheerde werknemer op den duur graag in dienst nemen (deta-vast)? Bij WtbE zetten we ons gespecialiseerde recruitmentproces in om top professionals op het gebied van logistiek, transport, supply chain en procurement voor uw organisatie te vinden. Onze kracht ligt in het succesvol matchen van hooggekwalificeerde professionals en managers voor uw organisatie. Ontdek hoe we dat doen!

Onderstaande functies kunnen wij voor u vervullen:

  • Applicatie Engineer
  • Inkoper Technisch/Strategisch
  • Logistiek Medewerker
  • Manager/Teamleider
  • Projectleider
  • Planner Productie
  • Supply Chain Engineer
  • Trainee Supply Chain
Wilt u persoonlijk contact met onze Supply Chain Consultant? Lauwrens Arrindell helpt je graag verder

Breng uw team naar een hoger niveau met onze Young Professionals

In een arbeidsmarkt die constant in beweging is, is het essentieel om de concurrentie voor te zijn met hooggekwalificeerde professionals. Maar waar spoort u deze veelbelovende bachelor en master young professionals op? WtbE verzorgt diverse trainingen aan de Hanzehogeschool voor de studies Werktuigbouw en Technische Bedrijfskunde. Hierdoor kennen wij alle studenten! Met deze young professionals krijgt u toegang tot tientallen ambitieuze talenten. Hierdoor verzekert u uw organisatie van topexpertise, voor zowel nu als in de toekomst.

WtbE Supply Chain, optimaliseren van logistieke stromen, maximaliseren van resultaten!

Functiegroep WtbE Supply Chain (1)
We zijn heel positief over WtbE. Het team vraagt goed door en zijn echt benieuwd naar het verhaal achter de vacature. Daarnaast waardeer ik hun pragmatische en meedenkende houding.
Bindina Bosma
Bindina Bosma HR Manager

Veelgestelde vragen

Onze werkwijze

WtbE kan in uw structurele en tijdelijke capaciteitsbehoefte voor technische en bedrijfskundige professionals voorzien op hbo en wo-niveau. Elke kandidaat is persoonlijk door ons gesproken. Dankzij een grondig interview zijn wij goed op de hoogte van zijn of haar karakter, werkervaring, opleidingen en ambities. Hierdoor zijn wij in staat om een uitstekende match te maken met uw vacatures en bedrijfscultuur.

Supply Chain Foto
In het sollicitatie- en on-boardingsproces, stond WtbE altijd klaar om mij te helpen. De medewerkers van WtbE zijn heel vriendelijk en hebben me goed geholpen
Avak Garabedian Planner Primavera WtbE

Avak Garabedian

Primavera Planner bij SMST

Dit is mijn eerste echte baan, maar ook de eerste vacature waar ik op heb gereageerd. Ik wist dat de arbeidsmarkt krap was, maar dat ik zo snel iets zou vinden? Dat had ik niet verwacht.
Sander Mekkelholt

Sander Mekkelholt

Aansluitspecialist bij Waterbedrijf Groningen

Kwaliteitskeurmerk – NEN 4400-1

WtbE is gecertificeerd met het kwaliteitskeurmerk NEN-4400-1 en is een betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers en werknemers. Bij WtbE bent u gevrijwaard van inleners- aansprakelijkheid. Met deze vrijwaring kan een inlener van detacheringskrachten niet aansprakelijk worden gesteld voor betaling van achterstallige loonheffingen en omzetbelasting. Bekijk hier ons keurmerk.


Delen via: Kopieer link