Vacatures als (project)manager

Team WtbE

Vacatures als (project)manager

Heb je een technische achtergrond, ben je stressbestendig en ga je systematisch en resultaatgericht te werk? Dan staan vele bedrijven in de techniek te springen om jouw kennis en ervaring! Als projectmanager, projectleider of lead engineer ben jij de spin in het web van een technisch project. En zo’n project kan van alles zijn: van het ontwerpen van een nieuwe machine tot het verduurzamen van een bedrijfspand. Bij WtbE vind je de leukste management vacatures in de techniek. Bovendien kan je gebruikmaken van onze carrière-coaching!

Werken als projectmanager

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van diverse projecten binnen jouw vakgebied. Je zorgt voor een soepel verloop en een efficiënte uitvoering. In deze rol overzie je alle fasen van het project. zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering van het project. Je geeft leiding aan een team bestaand uit werkvoorbereiders en technisch specialisten, je zorgt voor een gedegen planning en houdt rekening met budget en capaciteit. 

Tijdens en voorafgaand aan projecten heb je regelmatig contact met opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast heb je een belangrijke rol op het gebied van coaching, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. 

Aan de slag als lead engineer

Als lead engineer werk je aan diverse projecten, deze projecten zijn omvangrijk, complex en technisch van aard. Jij stelt samen met de projectmanager het team samen en bent o.a. verantwoordelijk voor planning, budget en kwaliteit. Uiteraard verzorg in deze rol een stukje coaching richting medewerkers, je stuurt en coacht je team om het best mogelijke projectresultaat te behalen binnen de gestelde voorwaarden.

Je bent als lead engineer verder verantwoordelijk voor het leiden van het werkoverleg, het opstellen van begrotingen en het bewaken van de voortgang van projecten. Ook heb je contact met opdrachtgevers en draag je bij aan het opzetten, uitbreiden en onderhouden van procedures en methodes.  

 

Vacatures als technisch projectleider

Een projectleider in de techniek is verantwoordelijk voor de uitvoering van een project. Jij bent het gehele project betrokken: van het samenstellen van het team tot en met de oplevering. De taken die je als technisch projectleider vervult lopen uiteen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, signaleert uitdagingen en probeert deze op te lossen. Daarnaast coördineer je alle werkzaamheden en bewaak je het budget.

Ontvang de nieuwste management-vacatures in de techniek!

Wil je graag door WtbE geplaatst worden maar zie je geen geschikte vacature? Geen zorgen! We krijgen wekelijks nieuwe vacatures, ook op het gebied van management. Schrijf je gratis in voor de job alert en ontvang vacatures die bij jouw ambities passen. 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over jouw carrièremogelijkheden als leidinggevende in de techniek? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze consultants. Neem vandaag nog contact met ons op!

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.


Delen via: Kopieer link