Photo 1516216628859 9bccecab13ca
shape

Bedrijfsbureau vacatures

Bekijk bedrijfsbureau vacatures
Bekijk bedrijfsbureau vacatures

Bedrijfsbureau vacatures

Bedrijfsbureau vacatures

Als medewerker bedrijfsbureau ben jij medeverantwoordelijk voor de planning en controle van productie- en logistieke werkzaamheden. Van engineering tot montage en alles ertussenin. Je kan bijvoorbeeld solliciteren op een functie als werkvoorbereider, werkvoorbereider, calculator of planner. Het is maar net waar jouw studie- en werkervaring het beste van pas komt. En wat je leuk vindt, natuurlijk! Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen het bedrijfsbureau? Lees deze pagina en oriënteer je alvast op onze vacatures!

Populairste vacature: werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van kleine en grote projecten. Jij bewaakt de projecten op commercieel, technisch en financieel vlak.

Je bestelt materialen, zorgt voor een gedegen planning en werkt het uitvoeringsplan uit. Je stuurt collega’s van de uitvoering aan en hebt daarnaast geregeld contact met opdrachtgevers en leveranciers. Ook neem je aanvragen op bij bestaande klanten en voer je jouw werkzaamheden uit binnen de gestelde normen, richtlijnen en doelstellingen.

Is dit precies de functie die jij zoekt? Mooi, bij WtbE hebben we regelmatig nieuwe vacatures werkvoorbereider.

Een baan als calculator

Als calculator ga je aan de slag met interessante projecten. Je calculeert vanaf bestek of aanwijzing en je zorgt voor een gedegen projectplanning. Je hebt in deze functie contact met leveranciers als het gaat om specificaties en prijzen en samen met jouw leidinggevende bepaal je de commerciële prijs op basis van de berekende kostprijs. Daarnaast werk je aan het opzetten en beheren van begrotingen.

Werken als medewerker bedrijfsbureau? Wij hebben de vacatures!

Bij WtbE zit techniek in ons DNA. Alle consultants en recruiters hebben een sterke passie voor techniek en hebben gedegen kennis van de diverse functies binnen het bedrijfsbureau.

Ook helpen ze je om onderscheid te maken tussen de verschillende soorten vacatures. Ben je een starter? Dan gaan we graag in gesprek over jouw persoonlijke mogelijkheden. Ook helpen we jou met de sollicitatie bij een bedrijfsbureau dat bij jou past. Ben je een ervaren technisch professional? Ook dan ben je van harte welkom. Neem gauw contact met ons op om jouw technische carrière te laten vlammen!

Blijf op de hoogte van bedrijfsbureau vacatures

Zie je momenteel geen passende vacature, of wacht je tot er iets beters voorbij komt? Maak het jezelf gemakkelijk door je aan te melden voor onze job alert. Dan ontvang je de nieuwste engineering vacatures automatisch per e-mail. Je kan je eigen voorkeuren instellen, zodat je alleen de vacatures krijgt die goed bij jou passen. En natuurlijk zit je nergens aan vast.

Ik wil de job alert ontvangen

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7455

Werkvoorbereider Apparatenbouw

HBO

Werktuigbouw

Groningen

Hybride werken

Heb jij een werktuigbouwkundige achtergrond en heb je affiniteit met industriële installaties? Zie jij jezelf werken in een afwisselende functie binnen een technisch productiebedrijf? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou....

Vacature nummer #7450

Cost Engineer Constructietechniek

HBO

Werktuigbouw

Groningen

Hybride werken

Ben jij een technisch onderlegde en organisatorisch talent? Dan is de functie van Cost Engineer Constructietechniek wellicht iets voor jou! Als belangrijke schakel tussen organisatie en klant zorg jij ervoor dat projecten binnen...

Vacature nummer #7409

Serviceplanner / Werkvoorbereider

HBO

Technische Bedrijfskunde

Friesland

Hybride werken

Duurzaam

Ben jij een echte planner en coördinator die ervoor zorgt dat de werkzaamheden rond het onderhoud van windturbines van begin tot eind succesvol verlopen? Ben jij een verbinder tussen klanten, binnen- en buitendienst,...

Vacature nummer #7410

Kwaliteits-, Arbo- en Milieucoördinator

HBO

Technische Bedrijfskunde

Friesland

Hybride werken

Duurzaam

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je de kwaliteit van producten en werkzaamheden bewaakt? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Onze opdrachtgever, gevestigd in Friesland, is marktleider op...

Vacature nummer #7358

Projectleider Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

HBO

Bedrijfskunde

Overijssel

Duurzaam

Voor één van onze opdrachtgevers in Overijssel, zoeken wij een Projectleider MVO. Onze opdrachtgever ontwikkelt innovatieve landbouwmachines voor klanten over de hele wereld. De slimme en gebruiksvriendelijke producten worden geëxporteerd naar 35 landen...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat