Margaux Olverd 770912 Unsplash (1)
shape

Jobcoach voor de technische sector

Jobcoach voor de technische sector

Jobcoach voor de technische sector

De techniek is een brede sector volop werkgelegenheid, ook in Groningen. Vind jij het lastig om te bepalen wat jouw kansen zijn en welke je moet grijpen? Of weet je welke baan je zoekt maar heb je moeite met solliciteren? Geen punt! Onze jobcoaches weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. Ze hebben al vele technische professionals geholpen met de volgende stap in hun technische carrière. Het type coaching is afhankelijk van jouw wensen: van eenmalige sollicitatiehulp en uitgebreid loopbaanadvies tot coaching tijdens je nieuwe baan. Heb je weinig tijd? Begin dan met de gratis loopbaan quickscan, die kost enkele minuten.

Start loopbaanscan

Carrièremogelijkheden in de techniek bij WtbE

Jouw nieuwe baan in de techniek begint bij WtbE! Ongeacht jouw werkervaring en studieachtergrond. Zo bieden we vacatures aan op het gebied van maintenance, engineering, management en bedrijfsbureau. Zowel voor junior-, medior- als senior-professionals.Ons netwerk bestaat uit tientallen gave bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken.

WtbE: jouw jobcoach in Groningen

Wat ons onderscheidt van andere detacheringsbureaus? Onze opdrachtgevers zoeken medewerkers voor de lange termijn en zijn bereid om in jou te investeren. Bovendien kennen wij elke opdrachtgever persoonlijk, waardoor we precies weten wat je van je nieuwe baan kan verwachten. En of jij daar op je plek zou zijn. Verder kan je rekenen op:

  • Professionele, persoonlijke carrièrecoaching 
  • Vacatures voor stageplekken, projecten en banen
  • Een jobcoach met gedegen kennis van de techniek
  • Actuele informatie over de arbeidsmarkt
  • Open communicatie
  • Heldere afspraken, geen loze beloftes!
  • Groot netwerk in Groningen, Drenthe, Friesland en omstreken
Engineering
Ja, ik wil graag loopbaanadvies
Photo 1516216628859 9bccecab13ca
Ja, ik ben benieuwd naar de vacatures

Jouw carrièrecoach in Groningen en omstreken

Wie online naar technische vacatures in Noord-Nederland zoekt, komt veel vacatures tegen. Dat biedt kansen, maar tegelijkertijd is het lastig om te bepalen waar je moet solliciteren. Want bij iedere vacaturetekst moet je bepalen of je gaat reageren of solliciteren. Ben je enthousiast? Dan moet je nadenken wat er in je motivatie moet staan. Word je uitgenodigd? Super! Nu nog hopen dat het bedrijf in het echt net zo leuk blijkt te zijn als in de tekst. Het kost soms behoorlijk wat tijd en energie voordat je jouw droombaan hebt gevonden.

Voordeel van een jobcoach in Groningen

Met een jobcoach ga je in gesprek over een nieuwe stap in jouw loopbaan. Op basis van jouw competenties, persoonlijkheid en ervaring bespreken we welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Onze jobcoaches kennen de opdrachtgevers persoonlijk waardoor ze veel meer weten dan dat er in de vacature staat. Hoe is de sfeer, hoe ziet de werkplek eruit en krijg je ook een beetje goed betaalt? Door dat soort inside information solliciteer je straks op een vacature waar je 100% achter staat.

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7234

Engineer Machinebouw

HBO

Werktuigbouw

Drenthe

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en ben toe aan een nieuwe stap in je technische loopbaan? Lees dan snel verder! Voor een interessante opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Tekenaar/Constructeur....

Vacature nummer #7225

Service Monteur Utiliteit

MBO

Installatietechniek

Friesland

Service Monteur gezocht! Heb jij al enige ervaring opgedaan in de Installatietechniek en ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Heb je een dienstverlenend karakter en wil je samen met klanten werken aan...

Vacature nummer #7224

Service Monteur Windturbines

MBO

Werktuigbouw

Friesland

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Service Monteur in de renewable energy met veel dynamiek? Houd jij van avontuur en heb je geen problemen met het werken op de hoogte?...

Vacature nummer #7223

Sr. Strategisch Inkoper Machinebouw

HBO

Werktuigbouw

Overijssel

Voor onze opdrachtgever in Overijssel zoeken wij een Senior Strategisch Inkoper. Heb jij affiniteit met (agrarische) Machinebouw en heb je ruime ervaring in een strategische inkoopfunctie? Wil je de volgende stap zetten in...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat