Chat training Tawkto door B2design
shape

Vacatures als (project)manager

Bekijk management vacatures
Bekijk management vacatures

Vacatures als (project)manager

Vacatures als (project)manager

Heb je een technische achtergrond, ben je stressbestendig en ga je systematisch en resultaatgericht te werk? Dan staan vele bedrijven in de techniek te springen om jouw kennis en ervaring! Als projectmanager, projectleider of lead engineer ben jij de spin in het web van een technisch project. En zo’n project kan van alles zijn: van het ontwerpen van een nieuwe machine tot het verduurzamen van een bedrijfspand. Bij WtbE vind je de leukste management vacatures in de techniek. Bovendien kan je gebruikmaken van onze carrière-coaching!

Werken als projectmanager

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van diverse projecten binnen jouw vakgebied. Je zorgt voor een soepel verloop en een efficiënte uitvoering. In deze rol overzie je alle fasen van het project. zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering van het project. Je geeft leiding aan een team bestaand uit werkvoorbereiders en technisch specialisten, je zorgt voor een gedegen planning en houdt rekening met budget en capaciteit. 

Tijdens en voorafgaand aan projecten heb je regelmatig contact met opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast heb je een belangrijke rol op het gebied van coaching, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. 

Aan de slag als lead engineer

Als lead engineer werk je aan diverse projecten, deze projecten zijn omvangrijk, complex en technisch van aard. Jij stelt samen met de projectmanager het team samen en bent o.a. verantwoordelijk voor planning, budget en kwaliteit. Uiteraard verzorg in deze rol een stukje coaching richting medewerkers, je stuurt en coacht je team om het best mogelijke projectresultaat te behalen binnen de gestelde voorwaarden.

Je bent als lead engineer verder verantwoordelijk voor het leiden van het werkoverleg, het opstellen van begrotingen en het bewaken van de voortgang van projecten. Ook heb je contact met opdrachtgevers en draag je bij aan het opzetten, uitbreiden en onderhouden van procedures en methodes.  

Vacatures als technisch projectleider

Een projectleider in de techniek is verantwoordelijk voor de uitvoering van een project. Jij bent het gehele project betrokken: van het samenstellen van het team tot en met de oplevering. De taken die je als technisch projectleider vervult lopen uiteen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, signaleert uitdagingen en probeert deze op te lossen. Daarnaast coördineer je alle werkzaamheden en bewaak je het budget.

Ontvang de nieuwste management-vacatures in de techniek!

Wil je graag door WtbE geplaatst worden maar zie je geen geschikte vacature? Geen zorgen! We krijgen wekelijks nieuwe vacatures, ook op het gebied van management. Schrijf je gratis in voor de job alert en ontvang vacatures die bij jouw ambities passen. 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over jouw carrièremogelijkheden als leidinggevende in de techniek? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze consultants. Neem vandaag nog contact met ons op!

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7505

Projectmanager Maritieme Machinebouw

HBO

Werktuigbouw

Friesland

Hybride werken

Duurzaam

Heb jij enkele jaren ervaring met het coördineren van nieuwbouwprojecten in de machinebouw? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt,...

Vacature nummer #7465

Junior Projectleider Elektrotechniek

HBO

Elektrotechniek

Drenthe

Hybride werken

Duurzaam

Ben jij een echte probleemoplosser? Heb jij de vaardigheden om grote hoeveelheden werk binnen strakke deadlines en budgetten te beheren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever is specialist op het...

Vacature nummer #7526

Projectleider Geautomatiseerde Productie

HBO

Werktuigbouw

Groningen

Ben jij een gedreven Projectleider die graag de touwtjes in handen neemt en verantwoordelijkheid draagt voor het succes van diverse projecten? Dan hebben wij een uitdagende positie voor jou! Als Projectleider ben je...

Vacature nummer #7565

Servicemanager

HBO

Technische Bedrijfskunde

Friesland

De rol van Servicemanager bij onze opdrachtgever is een nieuwe en uitdagende functie binnen de snelgroeiende organisatie. In deze rol krijg je de kans om de processen verder te optimaliseren en vorm te...

Vacature nummer #7515

Technisch Projectleider

HBO

Technische Bedrijfskunde

Groningen

Duurzaam

Vind jij het leuk om grote projecten te coördineren en ben je op zoek naar een functie met veel potentie en uitdaging? Dan is deze functie echt iets voor jou! Onze opdrachtgever is...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat