Chat training Tawkto door B2design
shape

Vacatures als (project)manager

Bekijk management vacatures
Bekijk management vacatures

Vacatures als (project)manager

Vacatures als (project)manager

Heb je een technische achtergrond, ben je stressbestendig en ga je systematisch en resultaatgericht te werk? Dan staan vele bedrijven in de techniek te springen om jouw kennis en ervaring! Als projectmanager, projectleider of lead engineer ben jij de spin in het web van een technisch project. En zo’n project kan van alles zijn: van het ontwerpen van een nieuwe machine tot het verduurzamen van een bedrijfspand. Bij WtbE vind je de leukste management vacatures in de techniek. Bovendien kan je gebruikmaken van onze carrière-coaching!

Werken als projectmanager

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van diverse projecten binnen jouw vakgebied. Je zorgt voor een soepel verloop en een efficiënte uitvoering. In deze rol overzie je alle fasen van het project. zowel tijdens de voorbereiding als de uitvoering van het project. Je geeft leiding aan een team bestaand uit werkvoorbereiders en technisch specialisten, je zorgt voor een gedegen planning en houdt rekening met budget en capaciteit. 

Tijdens en voorafgaand aan projecten heb je regelmatig contact met opdrachtgevers en leveranciers. Daarnaast heb je een belangrijke rol op het gebied van coaching, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers. 

Aan de slag als lead engineer

Als lead engineer werk je aan diverse projecten, deze projecten zijn omvangrijk, complex en technisch van aard. Jij stelt samen met de projectmanager het team samen en bent o.a. verantwoordelijk voor planning, budget en kwaliteit. Uiteraard verzorg in deze rol een stukje coaching richting medewerkers, je stuurt en coacht je team om het best mogelijke projectresultaat te behalen binnen de gestelde voorwaarden.

Je bent als lead engineer verder verantwoordelijk voor het leiden van het werkoverleg, het opstellen van begrotingen en het bewaken van de voortgang van projecten. Ook heb je contact met opdrachtgevers en draag je bij aan het opzetten, uitbreiden en onderhouden van procedures en methodes.  

Vacatures als technisch projectleider

Een projectleider in de techniek is verantwoordelijk voor de uitvoering van een project. Jij bent het gehele project betrokken: van het samenstellen van het team tot en met de oplevering. De taken die je als technisch projectleider vervult lopen uiteen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, signaleert uitdagingen en probeert deze op te lossen. Daarnaast coördineer je alle werkzaamheden en bewaak je het budget.

Ontvang de nieuwste management-vacatures in de techniek!

Wil je graag door WtbE geplaatst worden maar zie je geen geschikte vacature? Geen zorgen! We krijgen wekelijks nieuwe vacatures, ook op het gebied van management. Schrijf je gratis in voor de job alert en ontvang vacatures die bij jouw ambities passen. 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over jouw carrièremogelijkheden als leidinggevende in de techniek? We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze consultants. Neem vandaag nog contact met ons op!

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7066

Projectmanager Industrie

HBO

AOT

Groningen

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Delfzijl zijn wij op zoek naar een Projectmanager. In deze functie begeleid je uitbreidings- en nieuwbouwprojecten om de productiecapaciteit te vergroten. Ben jij een echte people...

Vacature nummer #7005

Projectmanager Machinebouw

HBO

Werktuigbouw

Friesland

Wil jij als Projectmanager aan de slag met verschillende projecten in de Machinebouw? Sta jij dicht bij de klant, ben je een verbinder en wil je werken voor een organisatie waar je de...

Vacature nummer #6997

Manager Maintenance Industrie (MT)

HBO

Werktuigbouw

Groningen

Heb je ervaring in de procesindustrie en ben je een natuurlijke leider? Wil je aan de slag bij een aansprekende organisatie en ben je als Teamleider Maintenance of (Lead) Maintenance Engineer toe aan...

Vacature nummer #6993

Manager Sales Machinebouw

HBO

Technische Bedrijfskunde

Friesland

Voor onze partner gevestigd in Friesland zijn wij op zoek naar een Manager Sales. Heb je ervaring als Sales Engineer of bekleed je momenteel al een managementfunctie? Ben je daarnaast op zoek naar...

Vacature nummer #6965

Projectleider Nieuwbouw & Modificaties

HBO

Werktuigbouw

Groningen

Voor een groeiende opdrachtgever in de Food zijn wij momenteel op zoek naar een Projectleider binnen de Technische Dienst. Ben jij breed inzetbaar en wil je aan de slag met uitdagende uitbreidingsprojecten? Lees...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat