Technisch personeel via WtbE

Team WtbE

Technisch personeel via WtbE

Technisch personeel gezocht? Bij WtbE heb je jouw technische professional zo gevonden! Onze recruiters doen er alles aan om die ene, kwalitatieve match te vinden. Of het nu gaat om tijdelijke detachering of het vinden van een droomkandidaat voor de lange termijn. Daarbij kijken we niet alleen naar het cv, maar ook naar iemands ambities, karakter en de affiniteit met uw bedrijf(scultuur). Dat doen we voor diverse werkgevers in de technische sector. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Recruitment technisch personeel

Zoekt u technisch personeel voor de lange termijn? Een gedreven junior of senior professional die zijn of haar kennis graag bij uw bedrijf inzet? Laat de werving en selectie maar aan onze recruiters over. Wij selecteren serieuze kandidaten die klaar zijn voor de volgende stap in hun technische carrière. Voordat we hen met u in contact brengen, maken we uitgebreid kennis. Zowel met u als met de kandidaten. Vervolgens selecteren we iemand die zowel over de juiste ervaring, mentaliteit als persoonlijkheid beschikt. Zodat u een technische professional vindt waar u nog jaren op kan bouwen!

Onderbezetting? Ga voor projectdetachering

Gaaf! De offerte is geaccepteerd, dus het project gaat officieel door. Nu is het zaak om het projectteam compleet te krijgen. Misschien vraagt het de opdracht wel om een technische discipline die in jouw team ontbreekt. Of wellicht is de opdracht zó groot, dat je simpelweg mensen tekort komt. In dat soort situaties is projectdetachering de uitkomst! Wij bespreken welke opdracht u heeft en welk technisch personeel u daarvoor zoekt. Vervolgens verzorgen wij de detachering van a tot z.

Overbezetting? Probeer TemPlacement

Heeft u tijdelijk te weinig werk voor uw technisch personeel? Of staan de loonkosten momenteel niet in verhouding tot de inkomsten? Dan is het logisch dat u naar een oplossing zoekt. Het liefst een oplossing waarbij u kosten drukt zonder personeelsleden te moeten ontslaan. TemPlacement is zo’n oplossing! Met TemPlacement plaatst u technisch personeel tijdelijk bij bedrijven met onderbezetting. Daar hoeft u zelf niets voor te doen – WtbE heeft  het netwerk én de ervaring met matchmaking.

Vind technische afstudeerders met potentie

Heerlijk, zo’n frisse wind door bedrijf. Goede afstudeerders komen niet alleen iets halen, maar ook zeker iets brengen. Zij nemen de tijd om iets te onderzoeken waar je zelf niet aan toe komt. Bedenken ideeën die je aan het denken zetten. En sommige afstudeerders werken zelfs mee aan technische projecten, waardoor ze direct waarde toevoegen. Klikt het? Wie weet kan je de stagiaire  na de studie wel in dienst nemen! Bij WtbE hebben we een netwerk met afstudeerders van diverse technische studierichtingen.

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.


Delen via: Kopieer link