WtbE Technische Detachering
4.8/5

Op basis van 64 Google Reviews

Vind hier uw professional

Overzicht van onze positieve referenten

Een overzicht van onze opdrachtgevers

Photonis Logo
Bekaert Combustion Technology is een opdrachtgever van WtbE
LogoWarmteStad
Rae
IJssel Logo
Spie Logo Klein
Manter
Resato Hydrogen
FMI
Logo NHL Stenden
Rusthoven
IVER Logo
marine service noord
Resato
Pranger Rosier Logo
Omexom E
Waterbedrijf Groningen Logo A
Boikon Leek is een opdrachtgever van WtbE
Winel Grafiek
XVIVO Logo
ATS Pyramid Logo A
Logo Prolyte
Logo Simian
Van der Heide
Movacolor
SMST is een opdrachtgever van WtbE
PMF
Logo Koninklijke Marine

Tina Schilstra - HR Manager IVER

Tina’s ervaringen met WtbE zijn heel positief. In het begin was het even zoeken, omdat zowel Carlo als zijzelf net aan een nieuwe baan begonnen waren. Inmiddels kunnen de twee met elkaar lezen en schrijven. “Als ik een kandidaat bij WtbE plaats, dan weet ik dat de voorselectie al gedaan is. En dat scheelt heel veel werk. Ik hoef de kandidaat alleen nog maar op gesprek te laten komen, een tweede gesprek te voeren en in te laten stromen.”

Tina Schilstra

Lees mijn verhaal

Bindina Bosma, HR Manager SMST

“We zijn heel positief over WtbE. Het team vraagt goed door en is echt benieuwd naar het verhaal achter de vacature. Daarnaast waardeer ik hun pragmatische en meedenkende houding. Vraagstukken worden snel opgelost en de personeelsadministratie wordt uit handen genomen zonder fouten te maken.”

Bindina Bosma, HR Manager SMST

Lees het interview

Hendrikus van de Lageweg, HR Manager BOIKON

“De samenwerking met WtbE verloopt heel goed en plezierig. We kennen elkaar goed en hebben meestal aan een half woord al genoeg. Vaak is de eerste vacature-opzet gelijk al wat ik zoek! Dat is heel fijn, want ik heb weinig tijd om zelf zo’n tekst te schrijven. En ik ervaar WtbE als een eerlijke en laagdrempelige club. In plaats van met CV’s te strooien hanteren ze een menselijke benadering. Daarom doe ik ook al jaren zaken met ze!”

Hendrikus van de Lageweg

Lees mijn verhaal

Bettina Snell, HR Adviseur MSN

“WtbE is een goede, open en transparante partner. Ze denken met ons mee als klant in wat we zoeken en wat we nodig hebben. WtbE durft daarbij ook buiten de gebaande paden te kijken. Het is heel fijn als het personeel zich goed voelt bij het bureau waar ze vandaan komen en het is belangrijk dat er over en weer respectvol gesproken wordt. Dat maakt een partij voor mij betrouwbaar”, vervolgt Bettina Snell. “WtbE heeft niet alleen oog voor de klant, maar ook oog voor de medewerkers. Dat hoor ik van mensen die we via hen detacheren”, sluit ze af.

Bettina Snell

Lees mijn verhaal

Jelte Hoving, Directeur Machinefabriek Rusthoven

"Sinds 2017 doen we zaken met WtbE voor het inlenen van technisch personeel. Onze machinefabriek zoekt regelmatig naar nieuwe medewerkers met een achtergrond in engineering. De consultants van WtbE weten onze wensen perfect te vertalen naar professionals met de juiste capaciteiten, die ook nog eens goed passen binnen onze organisatie. Vraag en antwoord sluiten naadloos op elkaar aan''.

Jelte Hoving

Lees mijn verhaal
Tina Schilstra – HR Manager IVER Bindina Bosma, HR Manager SMST Boikon Hendrikus van de Lageweg Bettina Snell MSN Jelte Hoving Machinefabriek Rusthoven
cta

WtbE

WtbE is toonaangevend In Noord-Nederland als technisch intermediair.

Lees meer over ons

Certificaten en lidmaatschappen

WtbE is aangesloten bij de volgende organisaties.

Het SNA-keurmerk is het resultaat van een positieve NEN4400-1 inspectie. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings- en payroll bedrijven. SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk.

WtbE is sinds 1 april 2020 lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU is dé brancheorganisatie voor meer dan 1250 professionele intermediairs, met name in het MKB. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-Cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid.

WtbE is lid van MKB-Noord. MKB Noord is een vereniging met circa 650 ondernemende MKB-leden. Ze organiseren meerdere (netwerk) bijeenkomsten per jaar en delen op die manier relevante ondernemersinformatie. MKB Noord gaat in gesprek met provincies, gemeenten, het onderwijs en andere instellingen. De speerpunten zijn: Netwerken, Kennisdelen en Lobby. Zo werkt MKB Noord aan een beter ondernemersklimaat in Noord-Nederland zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: ondernemen!