shape

Vind hier uw technische professional!

Uitgebreid zoeken

Bettina Snell, HR Adviseur MSN

“WtbE is een goede, open en transparante partner. Ze denken met ons mee als klant in wat we zoeken en wat we nodig hebben. WtbE durft daarbij ook buiten de gebaande paden te kijken. Het is heel fijn als het personeel zich goed voelt bij het bureau waar ze vandaan komen en het is belangrijk dat er over en weer respectvol gesproken wordt. Dat maakt een partij voor mij betrouwbaar”, vervolgt Bettina Snell. “WtbE heeft niet alleen oog voor de klant, maar ook oog voor de medewerkers. Dat hoor ik van mensen die we via hen detacheren”, sluit ze af.

Bettina Snell

Lees mijn verhaal

Jelte Hoving, Directeur Machinefabriek Rusthoven

"Sinds 2017 doen we zaken met WtbE voor het inlenen van technisch personeel. Onze machinefabriek zoekt regelmatig naar nieuwe medewerkers met een achtergrond in engineering. De consultants van WtbE weten onze wensen perfect te vertalen naar professionals met de juiste capaciteiten, die ook nog eens goed passen binnen onze organisatie. Vraag en antwoord sluiten naadloos op elkaar aan''.

Jelte Hoving

Lees mijn verhaal

De culturele match van Resato en WtbE

Met WtbE doet Resato al zaken sinds 2006. "We hebben al meer dan 12 mensen via detachering, uiteindelijk in vaste dienst via WtbE aangenomen. "WtbE is in staat heel goede mensen te selecteren", vindt Driessen. "Ze kennen ons goed: de situatie, de cultuur, en ze weten hoe wij werken. Zij kunnen een goede klik maken tussen de kandidaat voor de vacature en de Resato-organisatie."

Ton Driessen, COO en CFO Resato

Lees mijn verhaal
Bettina Snell MSN HR Adviseur Jelte Hoving Rusthoven CEO Ton Driessen Resato International Assen
cta

WtbE

WtbE is toonaangevend In Noord-Nederland als technisch intermediair.

Lees meer over ons

Certificaten en lidmaatschappen

WtbE is aangesloten bij de volgende organisaties.

Het SNA-keurmerk is het resultaat van een positieve NEN4400-1 inspectie. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings- en payroll bedrijven. SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk.

WtbE is sinds 1 april 2020 lid van de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. De NBBU is dé brancheorganisatie voor meer dan 1250 professionele intermediairs, met name in het MKB. Een NBBU-onderneming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-Cao voor Uitzendkrachten vormt een goede balans tussen flex en zekerheid.

WtbE is lid van MKB-Noord. MKB Noord is een vereniging met circa 650 ondernemende MKB-leden. Ze organiseren meerdere (netwerk) bijeenkomsten per jaar en delen op die manier relevante ondernemersinformatie. MKB Noord gaat in gesprek met provincies, gemeenten, het onderwijs en andere instellingen. De speerpunten zijn: Netwerken, Kennisdelen en Lobby. Zo werkt MKB Noord aan een beter ondernemersklimaat in Noord-Nederland zodat wij kunnen doen waar we goed in zijn: ondernemen!