Werken bij dé specialist in het bouwen van bruggen & sluizen?

Machinefabriek Rusthoven
Brug Dronryp

Waarom werken bij Rusthoven

Welkom bij Rusthoven, waar ze alle kennis in huis hebben om unieke, uitdagende staalbouwprojecten in eigen beheer uit te voeren. Van design, engineering en productie tot verspaning, montage, onderhoud en revisie. Alles om het beste resultaat te behalen voor de opdrachtgever en de eigen organisatie.

  • Sinds 1956 koploper in bewegingswerken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een goed betaalde baan met tijd voor persoonlijke ontwikkeling.
Alles kan, totdat het tegendeel bewezen is. Dat is de manier hoe we elke dag werken bij Rusthoven.
Jelte Hoving - Directeur Rusthoven
Jelte Hoving Directeur Rusthoven

Machinefabriek Rusthoven is dé expert in staalconstructies

Machinefabriek Rusthoven heeft een enorme expertise en reputatie opgebouwd in het verwerken van staal. Dit varieert van plaatwerk en bewegingswerken tot bruggen en sluizen. Deze organisatie in Groningen levert daarnaast een bijdrage aan een groenere en duurzame leefomgeving door CO2-uitstoot te reduceren. Daarnaast besparen ze energie en gebruiken ze hun materialen efficiënt.

De beste in bewegend staal

Bij Machinefabriek Rusthoven werken bijna 60 medewerkers. Zij voeren complete projecten, van begin tot eind, uit. Innovatie, creativiteit en constante focus op kwaliteit staan hierin centraal. Daarmee onderscheiden ze zich tot een betrouwbare partner voor opdrachtgevers. Op het gebied van bewegingswerken van bruggen en sluizen, durven ze zichzelf met trots specialist te noemen. De ambitie van Rusthoven? De beste worden in ‘bewegend staal!’ Daarom zijn ze de komende jaren op zoek naar vakmensen om samen aan die ambitie te werken. Wie weet zijn ze op zoek naar jou.

Werken bij Machinefabriek Rusthoven?

Sinds 2017 is WtbE leverancier van technisch personeel aan Machinefabriek Rusthoven. We hielpen meerdere technische specialisten en professionals aan een baan bij dit bedrijf. Die zoektocht zet zich voort.

Kom werken in een laagdrempelige organisatie met korte communicatielijnen. Dit familiebedrijf kenmerkt zich met creativiteit en passie. Lees hier het enthousiasme verhaal van Jelte Hoving, directeur Rusthoven, over het familiebedrijf.

Heb je een vraag over machinefabriek Rusthoven? Jeffrey Spelten helpt je graag verder

Delen via: Kopieer link