Handenschudden
shape

Jelte Hoving aan het woord

Directeur Rusthoven Machinefabriek

Interview opdrachtgever

25 januari 2019

Machinefabriek Rusthoven; gespecialiseerd in bruggen- en machinebouw

Machinefabriek Rusthoven is gespecialiseerd in het bouwen en monteren van bruggen en sluizen. Wij hebben alle kennis zelf in huis en voeren alle facetten in eigen beheer uit; design, engineering, onderhoud en revisie.

Geschiedenis

Rusthoven is in 1956 begonnen als onderhoudsbedrijf aan het Eemskanaal in Groningen. Al snel gingen wij ook reparaties uitvoeren en geleidelijk kwam daar ook nieuwbouw bij. Mede door de goede samenwerking met relaties als de provincie Groningen hebben wij in de loop der jaren een enorme expertise en reputatie opgebouwd in met name de bruggenbouw.

De laatste jaren hebben wij dit uitgebreid met eigen engineering en design. Op deze manier heeft Rusthoven zich zo ontwikkeld tot een professioneel gecertificeerd bedrijf in bruggen- en machinebouw, met bijna 60 fulltime medewerkers, dat complete projecten kan uitvoeren met alles wat daarbij komt kijken.

Samenwerking met WtbE Engineering

Sinds 2017 doen we zaken met WtbE voor het inlenen van technisch personeel. Onze machinefabriek zoekt regelmatig naar nieuwe medewerkers met een achtergrond in engineering. De consultants van WtbE weten onze wensen perfect te vertalen naar professionals met de juiste capaciteiten, die ook nog eens goed passen binnen onze organisatie. Vraag en antwoord sluiten naadloos op elkaar aan.

Interview Jelte Hoving Rusthoven

Goede matchkwaliteit

Wat ons met name opvalt is dat WtbE technische specialisten levert: kandidaten die heel dichtbij de benodigde expertise staan. De samenwerking met WtbE verloopt dan ook erg goed: Bert Blaauw en zijn team zijn accuraat en correct in de omgang. De kandidaten die bij mij worden geïntroduceerd, passen goed bij onze wensen, de functie en bedrijfscultuur. De matchkwaliteit en voorselectie is zeer goed. Op deze wijze neemt WtbE een stuk spanning bij ons weg en helpen ze ons groeien.

Jelte Hoving
Algemeen directeur Rusthoven


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden