Maintenance vacatures - aan de slag als technisch monteur | WtbE

Team WtbE

Maintenance vacatures voor storings- en onderhoudsmonteurs

Monteurs zijn de schakel tussen de techniek en de mensen die het gebruiken. Als monteur los je storingen op of pleeg je onderhoud. Dus ben jij die (service)monteur die veel ervaring heeft met inbedrijfstelling en onderhoud? Kent de industrie voor jou als elektromonteur geen geheimen? Bekijk onze gave maintenance vacatures en vind een baan waar jouw technische talent helemaal tot zijn recht komt.

Vacatures voor elektromonteurs

Word jij blij van besturingstechniek, meet- en regeltechniek en het verhelpen en analyseren van elektrische storingen? En werk je graag samen met andere technici, zoals installateurs, werkvoorbereiders en andere monteurs? Dan is het beroep elektromonteur jou op het lijf geschreven. Het maakt niet uit of jij net in de elektrotechniek komt kijken of al jaren als elektromonteur werkt: bij WtbE hebben we vacatures voor elk ervaringsniveau.

Aan de slag als elektromonteur bij WtbE

Aan de slag als storingsmonteur

Sta jij graag voor anderen klaar? Als storingsmonteur ben jij altijd de redder in nood! Een klant die verslagen voor zijn machine of apparaat zit, weet jij zo op te beuren. En van een grote storing in een fabriek schrik jij niet. Frank Heida, storingsmonteur via WtbE, moet vaak snel handelen: “Een klein probleempje kan de hele machinelijn platleggen!” Zie jij die verantwoordelijkheid ook wel zitten? Solliciteer dan voor een functie als storingsmonteur.

Banen als servicemonteur

Zoek jij een baan als servicemonteur? Geen probleem, er zijn banen genoeg! Servicemonteurs werken op de technische dienst (TD) van een bedrijf of werken op locatie bij de klant. Als techneut zorg je dat de processen op een afdeling goed lopen en de productie door kan draaien. Als servicemonteur kun je je specialiseren in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek.

Een carrière als mechanisch monteur

Last but not least: de vacatures voor mechanisch monteur. Deze slimmeriken bouwen mechanische onderdelen en componenten samen tot constructies, modules, machines of apparaten. Dat gebeurt meestal met behulp van tekeningen en instructies. Maar er is meer! Wat dacht je van het testen, afstellen en aanpassen van onderdelen? Of het doen van werktuigbouwkundige inspecties, reparaties of onderhoud? De taken als mechanisch monteur zijn uitdagend én divers.

Blijf op de hoogte van maintenance vacatures

Zie je momenteel geen passende vacature, of wacht je tot er iets beters voorbij komt? Maak het jezelf gemakkelijk door je aan te melden voor onze Job alert. Dan ontvang je de nieuwste engineering vacatures automatisch per e-mail. Je kan je eigen voorkeuren instellen, zodat je alleen de vacatures krijgt die goed bij jou passen. En natuurlijk zit je nergens aan vast.

Over WtbE

Oprechte aandacht. Zo zouden we onze mentaliteit omschrijven. Aandacht voor elkaar, voor de opdrachtgever, voor de kandidaat én voor het doel dat we gezamenlijk nastreven. Oftewel, het maken van kwalitatieve matches tussen technici en bedrijven.

Om dat doel te realiseren bundelen we al onze krachten en handelen we buiten bestaande kaders. Want als we iets doen, dan doen we het goed. Wij zijn professionele en ervaren consultants en recruiters met technische knowhow. Een enthousiast en gedreven team dat precies weet wat er in de markt speelt en daar ook naar handelt.

Veelgestelde vragen


Delen via: Kopieer link