Afstudeerder-Stagiaire

Afstudeerder-Stagiaire

Nederland Werktuigbouw HBO
Meer weten?

Onze consultant Wichard de Groot helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat is op zoek naar een uitdagende afstudeerstage. Hij studeert Hbo werktuigbouwkunde aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Hij is een zeer gedreven student; vindingrijkheid, analytisch vermogen en creativiteit zijn competenties die hem typeren. Hij heeft een brede interesse, naast werktuigbouwkunde heeft hij zich ook affiniteit met elektrotechniek en mechatronica. Hij heeft zijn kennis op dit gebied kunnen vergroten door middel van een stage en een minor in Zuid Korea. Hij is op zoek naar een opdracht waar hij zich kan verdiepen in nieuwe en/of bestaande technologie. Zijn interesse ligt voornamelijk bij hightech en toekomstgerichte techniek en hij zou graag op de afdeling Research & Development mee willen draaien.

De kandidaat staat open voor verschillende projecten op diverse locaties, hierbij is hij niet gebonden aan het Noorden van Nederland. Hij raakt gemotiveerd als hij (veel) kan leren en is zeer nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen en procesverbetering. Hij zoekt per 1 september 2019 een afstudeeradres.


Softwarekennis: Solidworks, Autocad, Mathcad, SolidEdge, MS Office.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Nee 2015 - tot heden

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Stagiaire Landbouw Machines 2018 - 2019
Docent/leraar Onderwijs 2018 - 2018
Stagiaire Technisch productiebedrijf 2017 - 2019

Meer weten?

Wichard de Groot Consultant Maintenance

Mensen helpen met het waarmaken van hun technische ambities is mijn drijfveer. Vooral de gesprekken met de technici, de keuzes die men heeft gemaakt en de verhalen interesseren mij. Het samenwerken in een professioneel en gedreven team is belangrijk voor mij. WtbE biedt mij de mogelijkheid om doelgericht te werken en initiatief te nemen, daarom voel ik mij hier thuis.

Whatsapp Wichard de Groot

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?