CNC-Draaier/Frezer

CNC-Draaier/Frezer

Groningen Divers - Technisch/Werktuigbouw MBO
Meer weten?

Onze consultant Wichard de Groot helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat is een zeer gedreven CNC frezer/operator. Hij heeft inmiddels een aantal jaren ervaring met het bedienen en programmeren van CNC freesmachines (3-assig). Hierbij heeft hij gewerkt met besturingssystemen van Haidenhain, OneCNC (CAD/CAM) en Haas Machines. Hij heeft met name gewerkt aan enkelstuks producten. Hij is een sociale collega die graag meekijkt hoe het beter kan op de werkvloer en hij staat open voor feedback.

Hij is ambitieus en weet goed wat hij wil, hij mag zich graag verder ontwikkelen. Momenteel is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging die past bij zijn ambities, hij wil zich nieuwe technieken eigen maken en gaan werken met 5 – assige CNC machines en nieuwe producten en/of besturingssystemen. Ook op het gebied van programmeren wil hij graag een verdiepingsslag maken.

De afgelopen jaren heeft hij met kunststof gewerkt maar hij staat open voor de overstap naar metaal. Dit zal voor hem relatief nieuw zijn, hij is nog niet eerder als verspaner in de metaal actief geweest. De kandidaat is van plan om vanaf september verder te gaan studeren voor verspanings-technoloog (niveau 4) en wil dit graag combineren met een baan (BBL). Hij zal dan één middag per week naar school gaan. Momenteel is hij nog in afwachting van zijn diploma Allround Verspaner, zijn verwachting is dat hij hiervoor slaagt.

Zijn kracht is:
Doelgerichtheid en doelbewustheid, het nemen van initiatief en zijn gedrevenheid.

Zijn motivatie is:
Het behalen van resultaten en het afleveren van kwalitatief goed werk.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Divers - Technisch Mbo Ja 2017 - 2019
Werktuigbouw Mbo Ja 2015 - 2017

Werkervaring

Functie Sector Jaar
CNC-Draaier/Frezer Industrie 2017 - heden
CNC-Draaier/Frezer Technisch productiebedrijf 2015 - 2017

Meer weten?

Wichard de Groot Consultant Maintenance

Mensen helpen met het waarmaken van hun technische ambities is mijn drijfveer. Vooral de gesprekken met de technici, de keuzes die men heeft gemaakt en de verhalen interesseren mij. Het samenwerken in een professioneel en gedreven team is belangrijk voor mij. WtbE biedt mij de mogelijkheid om doelgericht te werken en initiatief te nemen, daarom voel ik mij hier thuis.

Whatsapp Wichard de Groot

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?