Coördinator-Projectleider-Projectmanager

Coördinator-Projectleider-Projectmanager

Friesland Divers - Technisch/Werktuigbouw LBO/MAVO
Meer weten?

Onze consultant Matthy Veenstra helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat is werkzaam als coördinator service binnen een technische omgeving. Voor hem zijn wij op zoek naar een functie als coördinator, projectleider of een functie als projectmanager. Hij kan worden getypeerd als een resultaat gericht persoon met leidinggevende kwaliteiten en hoge stress tolerantie. Door zijn ervaring in verschillende branches waaronder in de techniek, financieel en bouw is hij in staat snel verbanden te leggen tussen diverse processen.

Onze kandidaat is een positief ingesteld persoon en denkt altijd oplossingsgericht. Hij heeft een hands-on mentaliteit met andere woorden hij wordt graag betrokken bij de werkzaamheden. Hij vindt het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en kent daarom ook een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Zijn kracht is:
Hij kan worden omschreven als een krachtig en stressbestendig persoon. Hij is gedreven en resultaatgericht en weet collega’s hierin mee te nemen.

Zijn motivatie is:
Hij wordt gemotiveerd van het behalen van doelstellingen binnen de gestelde termijnen en tevreden klanten.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Divers - Technisch Mavo Ja 1999 - 2000
Werktuigbouw Lbo Ja 1983 - 1989

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Coördinator Technisch productiebedrijf 2012 - heden
Coördinator Zakelijke dienstverlening 2000 - 2012
Werkvoorbereider Technisch productiebedrijf 1998 - 1999

Meer weten?

Matthy Veenstra Consultant Engineering

In een team kom ik goed tot mijn recht. Ik ben erg loyaal en weet van aanpakken. In het begin kan ik afwachtend overkomen, maar schijn bedriegt. Waar anderen misschien gauw actie ondernemen, denk ik altijd eerst goed na over de beste aanpak. Daardoor weet ik precies waar ik mee bezig ben en kan ik mijn beloftes waarmaken. Daarnaast ben ik leergierig; ik krijg energie van nieuwe projecten en ben als eerste op de hoogte van technische innovaties.

Whatsapp Matthy Veenstra

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?