Ga terug naar zoekresultaten

Electronica Engineer

Electronica Engineer

HBO/MBO Electronica/Mechatronica Groningen
Meer weten?

Of bel met Wichard de Groot op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Wichard de Groot op 050-3052300


Profiel

Over de kandidaat
Deze kandidaat is vanaf april/mei op zoek naar een fulltime baan. Hij is momenteel bezig met het afronden van zijn Hbo studie Elektronica/Sensor Technology en oriënteert zich alvast op de arbeidsmarkt.

Hij heeft ruime ervaring bij het Solar Top Dutch team als Lead Engineer en heeft diverse interessante stages voltooid. Ook tijdens zijn Mbo 4 opleiding Mechatronica heeft hij al waardevolle ervaring opgedaan.

Hij is op zoek naar een uitdaging in de techniek, bij een organisatie waar interessante producten gemaakt worden en waar hij zich kan ontwikkelen. Voor hem is samenwerking en werken aan een gezamenlijk doel hierbij van groot belang. Hij heeft voornamelijk kennis van analoge elektronica, regeltechniek, PCB lay-out en Wiskunde. Hij zoekt het dan ook in die richting.

Wat is zijn kracht?
Hij heeft veel technische kennis, is sterk in scheikunde, wiskunde & natuurkunde en behoudt tijdens projecten het overzicht.

Wat is zijn motivatie?
Hij wil iets nuttigs doen met zijn kennis, bijvoorbeeld in de Medische industrie. Iets betekenen voor de maatschappij en duurzaam te werk gaan is voor hem belangrijk. Daarnaast krijgt hij energie van het verleggen van zijn grenzen ten aanzien van de techniek.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Electronica Hbo Ja 2016 - 2021
Mechatronica Mbo Ja 2013 - 2016

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Afstudeerder Elektrotechniek 2020 - 2021
Lead Engineer Energy 2017 - 2020
Stagiaire Energy 2016 - tot heden
Stagiaire Elektrotechniek 2015 - tot heden
Stagiaire Elektrotechniek 2014 - tot heden
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link