Maintenance Engineer

Maintenance Engineer

Groningen Werktuigbouw HAVO/HBO
Meer weten?

Onze consultant Jacques Mulder helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat zoekt een nieuwe uitdaging. Hij heeft ervaring als Maintenance Engineer en het coördineren van alle werkzaamheden binnen de Technische Dienst. Hij heeft ervaring met leiding geven aan multidisciplinaire projecten en als Senior Engineer/Projectleider in verbeterprojecten. Hij heeft verder als leidinggevende van Maintenance en Reliability gewerkt. Hij is een goede communicator op elk niveau, houdt overzicht, stelt juiste prioriteiten en bewaakt de voortgang. Als persoon is deze kandidaat betrouwbaar, communicatief sterk en flexibel. Daarnaast kan hij goed plannen & organiseren, beschikt hij over aanpassingsvermogen en werkt hij doelgericht.

De kandidaat haalt veel voldoening en energie uit alles wat met techniek te maken heeft, zijn interesse ligt hierbij voornamelijk bij meettechniek.

Zijn kracht is:
Deze kandidaat heeft zich ontwikkeld tot een leidinggevende met goede luistervaardigheden, hij kijkt naar de mens achter de werknemer en creëert op deze manier het juiste klimaat voor een team waardoor gestelde doelen behaald kunnen worden.

Zijn motivatie is:
Hij wil verbinding blijven maken met techniek en samen met collega's gestelde doelen behalen. Daarnaast is het optimaliseren van systemen en processen een grote motivatie.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Ja 1984 - 1988
Havo Ja 1979 - 1984

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Maintenance Manager Industrie 2003 - heden
Projectleider Industrie 1999 - 2002
Ondernemer Automotive 1997 - 1999
Coördinator Automotive 1995 - 1997
Engineer Consumentenproductie 1995 - 1999
R&D Engineer Industrie 1991 - 1995
Constructeur Technisch productiebedrijf 1988 - 1990

Meer weten?

Jacques Mulder Consultant Engineering

Ik draag al meer dan 10 jaar bij aan het succes van WtbE. Meestal vanuit het kantoor in Groningen, maar ook een periode vanuit Groot-Brittannië. Ik ben namelijk een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrièrecoaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Whatsapp Jacques Mulder

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?