Header Vacatures Website (2)
Ga terug naar zoekresultaten

Manager Interim-Manager Maintenance-Projectmanager-Consultant

Manager Interim-Manager Maintenance-Projectmanager-Consultant

HBO AOT/Divers - Technisch/Technische Bedrijfskunde Nederland
Meer weten?

Of bel met Jacques Mulder op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Jacques Mulder op 050-3052300


Profiel

Deze kandidaat, met ruime ervaring op het gebied van onderhoudsmanagement, is beschikbaar voor projectmatige inzet bij bedrijven in de industrie. Dit kan naar wens op detacheringsbasis of als ZZP-er.

Tijdens zijn loopbaan heeft hij, rondom installatie- onderhoud, ruime ervaring opgedaan op het gebied van account/contract/project management, interim-management, sales management en consultancy. Naast ruime praktijkervaring is hij door zijn opleidingen Hbo Technische Bedrijfskunde en Hbo Onderhoud Technology tevens theoretisch goed onderlegt. Hij is tevens in het bezit van een diploma Hogere Veiligheidskunde.

Deze kandidaat heeft een sterke persoonlijkheid en bereikt zijn doelstellingen in het leven op enthousiaste en innovatieve wijze. Daarbij spelen kernwaarden als betrouwbaarheid, betrokkenheid, authenticiteit en (daad)kracht een belangrijke rol. Hij draagt zorg voor een onafhankelijke, objectieve ondersteuning of advisering op maat. Mensgericht werken is voor hem een bijzonder aandachtspunt. Mensen vormen uiteindelijk het kapitaal van iedere organisatie. Hij werkt graag onder het motto “Kwaliteit moet je doen”; een optimistische kijk naar werkzaamheden en een pragmatische inslag zijn daarbij kenmerkend. Dit komt steeds weer tot uiting in de opgeleverde resultaten.

Deze kandidaat is inzetbaar voor:

Interim management
Een interim opdracht voert hij uit conform de specificaties die zijn overeengekomen met de opdrachtgever. Daarbij gaat het om operationele kennis en ervaring op managementniveau welke is in te zetten om de huidige situatie één op één voort te zetten of juist te veranderen. Zijn inzet is gericht op het behalen van de afgesproken doelstellingen en het motiveren en stimuleren van de betrokken werknemers tijdens het (verander)traject.

Account/Contract/Project management
Hij heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het zelfstandig realiseren van projecten; opstellen van projectplannen, plannen en monitoren van de projectvoortgang, het organiseren van overleg en communicatie-stromen, etc. Hij stuurt op resultaat, realiseert de projectdoelstellingen binnen de vastgestelde tijd en bewaakt het afgesproken budget. Een goede verslaglegging ten behoeve van de opdrachtgever is de basis van de opdracht. Hij onderschrijft een goede project methodiek maar dat moet geen doel op zich zijn.
Maintenance Consultant
Meedenken en helpen een visie te ontwikkelen die gericht is op een optimaal bedrijfsproces, Samen met de opdrachtgever concretiseert hij de strategie en verzorgt, indien gewenst, als Projectmanager de implementatie hiervan. Als Maintenance Consultant heeft hij sturing gegeven aan diverse functiegroepen waarbij in een aantal gevallen organisatieveranderingen moesten worden doorgevoerd.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Technische Bedrijfskunde Hbo Ja 1990 - 1994
Divers - Technisch Hbo Ja 1986 - 1987
AOT Hbo Ja 1974 - 1979

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Manager Interim Industrie 2008 - heden
Consultant Industrie 1994 - 2008
Manager Maintenance Procesindustrie 1988 - 1994
Teamleider Duurzame Energie 1985 - 1988
Inbedrijfsteller Duurzame Energie 1982 - 1985
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link