Kopie Van Happy Electrical Engineer (1111 X 292 Px) (730 X 292 Px) (1)

Manager Sales

HBO/MBO Bedrijfskunde Drenthe
Meer weten?

Of bel met Lauwrens Arrindell op 06-21998166


Heb je een vraag over deze vacature? Neem contact op met Lauwrens Arrindell


Profiel

Onze kandidaat heeft een sterke affiniteit met sales en is op zoek naar een werkgever waar hij zijn energie kwijt kan als sales manager. Hij stelt zich op als een stabiele sparringpartner en is een echte teamplayer. Door te denken in oplossingen en mogelijkheden heeft hij zich als een ware sales manager kunnen profileren.

Hij is op zoek naar een organisatie (technische werkomgeving) waar hij mag helpen bouwen aan de groei van het bedrijf. Door zijn jarenlange werkervaring wil hij graag zijn kennis hierin delen. Het onderhouden van duurzame relaties en/of uitbouwen hiervan zijn een sterke motivator voor onze kandidaat. Hij is bekend met tenders, het maken van begrotingen en het uitbrengen van offertes.

Door goed benaderbaar te zijn voor de collega's heeft hij vele inzichten verworven over hoe belangrijk de communicatie op de werkvloer is. Daarnaast kan hij hoofd en bijzaken goed onderscheiden en is hij sterk in het managen van zijn tijd.

Zijn kracht:
Heeft een sterke commerciële inzicht en door zijn natuurlijk overtuigingskracht komt hij niet drammerig over maar oprecht en eerlijk.

Zijn motivatie:
Heeft een lange termijnvisie en wil met zijn kennis een bijdrage leveren voor de groei van het bedrijf. Beschikbaar voor de regio's Friesland, Drenthe en Groningen.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Bedrijfskunde Hbo Ja 2001 - 2003
Bedrijfskunde Mbo Ja 1978 - 1983

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Manager Sales Technische Dienstverlening 2013 - 2020
Sales Engineer Technische Dienstverlening 2010 - 2013
Sales Engineer Technische Dienstverlening 1996 - 2010
Data Analist Technische Dienstverlening 1991 - 1996
Data Analist Technisch Productiebedrijf 1985 - 1990
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link