Header Vacatures Website (2)
Ga terug naar zoekresultaten

Manager Supply Chain

Manager Supply Chain

WO Bedrijfskunde/Technische Bedrijfskunde Noord-Brabant
Meer weten?

Of bel met Lauwrens Arrindell op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Lauwrens Arrindell op 050-3052300


Profiel

De kandidaat heeft bij verschillende bedrijven op nationaal en Europees niveau mogen werken aan de Supply Chain. Het deelnemen aan projecten is hem niet onbekend, de ervaring heeft hem geleerd geduldig en communicatief vaardig te zijn. In de procesindustrie wordt er veelal nuchter gecommuniceerd maar ook hier is het belangrijk om dit goed te vertalen naar verandering binnen de Supply Chain. Door adequaat leiding te geven en zijn visie helder en duidelijk te communiceren heeft hij zich kunnen profileren als een ware sparringpartner.

De kandidaat heeft een sabbatical gehouden van ongeveer één jaar. Zijn laatste werkgever had een reorganisatie en op het gebied van Supply Chain was hij op dat moment uitgeleerd. Vanwege de reorganisatie was de Supply Chain niet een onderdeel die nog veel verbetering nodig had. Daarnaast was er vanuit privé de behoefte om een sabbatical te houden i.v.m. een langlopende verbouwing aan het huis. Toen het huis klaar was viel alles eigenlijk op z’n plek. Nu zijn sabbatical bijna om is begint het weer te kriebelen en wil hij graag met hernieuwde energie aan de slag.

Op dit moment is de kandidaat op zoek naar een organisatie die taakgericht is. Hij wil beoordeeld worden op zijn resultaten. Door te laten zien wat hij in een bedrijf kan optimaliseren/opzetten kan er ook een resultaat aan gekoppeld worden. Als supply chain manager wil hij diverse takken bijeen kunnen brengen en oplossingen bedenken. Het is mooi wanneer alle neuzen dezelfde kant opgezet kan worden. Daar krijgt hij veel energie van, hij heeft het geduld en de communicatieve vaardigheden om op diverse niveaus te communiceren. Kan tevens goed met engineers spreken

De kandidaat kan zich binnen organisaties makkelijk manoeuvreren en het opzoeken van de samenwerking gaat hem goed af.

Zijn kracht:
De kandidaat leert een bedrijf van binnenuit te kennen zodat het aspect Supply Chain goed geïmplementeerd kan worden. Ook bij bestaande Supply Chain kan hij snel tot de kern van het probleem komen en ideeën en oplossingen bedenken.

Zijn motivatie:
Vanaf het begin strategisch gerelateerde projecten starten, initiëren en opbouwen. Om verandering teweeg te kunnen brengen is het kunnen oplossen van complexe vraagstukken een sterke motivator voor de kandidaat.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Technische Bedrijfskunde Wo Ja 2011 - 2013
Bedrijfskunde Wo Ja 1994 - 1999

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Consultant Distributie en Logistiek 2021 - tot heden
Manager Supply Chain Telecom 2012 - 2020
Manager Maakindustrie 2007 - 2012
Consultant Ingenieursbureau 2004 - 2007
Manager Supply Chain Food 2000 - 2004
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link