Team WtbE
Terug naar kandidaten

Mechatronica Engineer-Project Engineer-R&D Engineer-Projectleider-Projectmanager

Mechatronica Engineer-Project Engineer-R&D Engineer-Projectleider-Projectmanager

HBO/WO Werktuigbouw Nederland
Meer weten?

Of bel met Jacques Mulder op 06-51970451


Heb je een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Jacques Mulder


Profiel

Onze kandidaat is beschikbaar voor opdrachten op freelance of interim basis. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van maintenance, mechanical- en projectengineering. Zijn specialiteiten zijn werktuigbouwkunde, mechatronica en mechanical automation.

Voor deze kandidaat zoeken wij een functie als maintenance engineer, projectleider of projectmanager. Dit kan in sectoren als staal, energie, hightech, ruimtevaart, food, pharma of olie en gas. Door zijn ervaring is breed inzetbaar.

Hij heeft ervaring met CAPEX- en OPEX projecten:
In CAPEX projecten vervult hij rollen als Senior Project Manager of Lead Engineer. Maar dit kan ook gewoon het leiden van verbeter- of integratieprojecten zijn.
In OPEX-projecten vervult hij productie ondersteunende rollen zoals Maintenance Manager, Senior Reliability & Maintenance Engineer of ook wel Senior Improvement Engineer. Dit kan ook gewoon probleemanalyse/ -oplossing en integratie zijn.

Hij kan worden omschreven als een projectmanager met een helicopterview, hij heeft een sociaal karakter en kan communiceren op verschillende niveaus. Onze kandidaat werkt doelgericht en heeft een groot doorzettingsvermogen.

Zijn kracht is:
Hij is sterk in het leiden van projecten van begin tot eind en is in staat collega’s hierin mee te krijgen. Hij begrijpt hoe risico's in re-engineering of turnkey projecten moeten worden beperkt op basis van een effectieve planning, budget, teambuilding en sturing.

Zijn motivatie is:

Het oplossen van problemen voor een opdrachtgever en zichzelf waardevol maken binnen een team is wat hem motiveert.

Opleiding: MSc Mechanical Automation and Mechatronics
Regio: Nederland

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Wo Ja 2001 - 2004
Werktuigbouw Wo Ja 2000 - 2001
Werktuigbouw Hbo Ja 1994 - 1997

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Ondernemer Ingenieursbureau 2011 - heden
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link