Proces Engineer-Maintenance Engineer-Manufacturing Engineer

Proces Engineer-Maintenance Engineer-Manufacturing Engineer

Friesland Mechatronica/Werktuigbouw HBO/MBO
Meer weten?

Onze consultant Jacques Mulder helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de medische-/ medical devices industrie. Hij staat open voor een functie als Proces Engineer of Manufacturing Engineer. Hij heeft reeds meerdere jaren ervaring in de medische industrie.

Hij is een echt teamplayer en beschikt over aanpassingsvermogen. Daarnaast is hij zeer ambitieus en wil hij groeien binnen een organisatie. Ook beschikt hij over analytisch vermogen, is hij leergierig en communicatief zeer vaardig.

Zijn kracht is:
Deze kandidaat beschikt over doorzettingsvermogen en analytisch vermogen. Verder is hij stressbestendig en altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren.

Zijn motivatie is:
Hij haalt zijn motivatie uit de mogelijkheid een meerwaarde te zijn voor een organisatie met behulp van zijn kennis en vaardigheden.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Ja 2011 - 2016
Mechatronica Mbo Ja 2004 - 2009

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Proces Engineer Food 2018 - heden
Service Engineer Medical & Pharma 2011 - 2018

Meer weten?

Jacques Mulder Consultant Engineering

Ik draag al meer dan 10 jaar bij aan het succes van WtbE. Meestal vanuit het kantoor in Groningen, maar ook een periode vanuit Groot-Brittannië. Ik ben namelijk een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrièrecoaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

Whatsapp Jacques Mulder

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?