Header Vacatures Website (2)
Ga terug naar zoekresultaten

Proces Engineer-Supply Chain Analist-Supply Chain Engineer

Proces Engineer-Supply Chain Analist-Supply Chain Engineer

WO Divers - Technisch Groningen
Meer weten?

Of bel met Lauwrens Arrindell op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Lauwrens Arrindell op 050-3052300


Profiel

Onze Young Professional heeft dit jaar zijn master “Technology and Operations Management” afgerond en zijn scriptie met een mooie 8 kunnen afronden. Zijn werk gaat op organisatorisch niveau impact hebben en er is kans dat er een publicatie volgt.

Door zijn thesis te schrijven vanuit de theoretische kennis heeft hij diverse inzichten verworven op het gebied van procesoptimalisatie. Dit heeft hem de nodige uitdaging geboden.

Hij is op zoek naar een werkgever die hem de ruimte biedt om zijn kennis te verruimen maar ook voldoende kansen geeft om op niveau mee te kunnen sparren. Hij wil zich bezig houden met het verbeteren van interne processen en het oplossen van problemen in een productieketen/supply chain.

De kandidaat kan op een eerlijke wijze communiceren en op diverse niveaus opbouwende kritiek leveren waar men wat aan heeft. Doordat hij mensen goed kan aanvoelen weet hij precies de juiste woorden te gebruiken. Goed samenwerken en doelgericht het eigen werk vormgeven is waar hij energie van krijgt.

Zijn kracht:
Kan goed projectmatig werk leveren en hierin overzicht houden. Doordat er op cijfermatig gebied wordt gewerkt en de problemen in een supply chain divers zijn probeert hij telkens meerdere stappen vooruit te denken en creatief te zijn.

Zijn motivatie:
Impact hebben in een bedrijf en voldoende afwisseling in de functie hebben om zijn kennis uit te dagen.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Divers - Technisch Wo Ja 2020 - 2021
Divers - Technisch Wo Ja 2014 - 2019

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Stagiaire Onderwijs 2020 - 2020
Afstudeerder Medical en Pharma 2020 - 2021
Consultant Commercie 2019 - 2020
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link