Projectleider-Projectmanager

Projectleider-Projectmanager

Groningen Werktuigbouw HBO
Meer weten?

Onze consultant Matthy Veenstra helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze kandidaat komt per 1 januari 2019 beschikbaar voor een functie als projectmanager. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van projectmanagement binnen de scheepsbouw en staalbouw. Hij is op zoek naar een functie waarbinnen hij verantwoordelijkheid is voor projecten van begin tot eind. Dit kan een functie zijn binnen de volgende sectoren; scheepsbouw, foodindustrie en staalbouw branche.

Hij kan worden omschreven als een enthousiaste manager met oog voor werknemer, organisatie en klant. Hij kan communiceren op verschillende niveaus en naast zijn leidinggevende kwaliteiten heeft hij cijfermatig inzicht. Deze kandidaat voelt zich het prettigst in een internationale omgeving met multidisciplinaire teams en projecten met een begin en een eind. Zijn voorkeur geniet een functie met voldoende beslissingsbevoegdheid binnen een innovatieve omgeving.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Ja 1998 - 1994

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Projectmanager Scheepsbouw & Jachtbouw 2012 - 2018
Projectmanager Scheepsbouw & Jachtbouw 2004 - 2012
Projectleider Scheepsbouw & Jachtbouw 2003 - 2004
Projectleider Staalbouw 2000 - 2003
Projectleider Installatietechniek 1998 - 1999

Meer weten?

Matthy Veenstra Consultant Engineering

In een team kom ik goed tot mijn recht. Ik ben erg loyaal en weet van aanpakken. In het begin kan ik afwachtend overkomen, maar schijn bedriegt. Waar anderen misschien gauw actie ondernemen, denk ik altijd eerst goed na over de beste aanpak. Daardoor weet ik precies waar ik mee bezig ben en kan ik mijn beloftes waarmaken. Daarnaast ben ik leergierig; ik krijg energie van nieuwe projecten en ben als eerste op de hoogte van technische innovaties.

Whatsapp Matthy Veenstra

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?