Quality Engineer-Engineer

Quality Engineer-Engineer

Friesland Procestechniek/Werktuigbouw MBO/WO
Meer weten?

Onze consultant Jeffrey Spelten helpt u graag verder 050-3052300

Profiel

Deze Quality Engineer met werktuigbouwkundige achtergrond heeft verschillende functies bekleed op het gebied van kwaliteit. Zijn kennis op het gebied van QA/QC is hierdoor erg goed. Hij heeft ook veel kennis en ervaring met LEAN. In de praktijk heeft hij dit veel toe kunnen passen middels verbeteringen van producten en processen. Verder is hij o.a. verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en implementatie van interne en externe auditing systematiek en de uitvoering hiervan.

Hij heeft hierdoor goed ontwikkelde vaardigheden op het gebied van kwaliteit en product- en procesoptimalisatie. Het is voor deze kandidaat belangrijk om uitgedaagd te worden en in teamverband prestaties neer te kunnen zetten. Hij haalt er dan ook veel energie uit om collega’s hierin te motiveren, stimuleren en coachen.

Onze indruk van deze rustige en goede gesprekspartner is goed. Hij is analytisch sterk, integer en heeft erg goede kennis op het gebied van kwaliteit. Efficiency en verbetering lopen tot op heden als een rode draad door zijn loopbaan, dus een werkomgeving waarbij hij hiermee direct betrokken is zal goed passen.

Zijn kracht is:
Gedreven, vrolijk, focus verbetering

Zijn motivatie is:
Met gedreven collega’s op zoek blijven naar product en proces optimalisaties, doelen behalen

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Procestechniek Wo Ja 2011 - 2012
Werktuigbouw Mbo Ja 1992 - 1996

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Quality Engineer Machine & Apparatenbouw 2014 - 2018
Manager Machine & Apparatenbouw 2006 - 2008
Quality Engineer Machine & Apparatenbouw 2002 - 2015
Coördinator Machine & Apparatenbouw 2002 - 2006
Quality Engineer Machine & Apparatenbouw 1999 - 2002

Meer weten?

Jeffrey Spelten Consultant Engineering

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door techniek. Daarnaast ben ik een sociaal en initiatiefrijk persoon, een echte netwerker. Wat ik heel erg waardeer aan WtbE, is de professionele samenwerking met bedrijven en kandidaten. Ik neem graag de tijd voor iemand en verkies kwaliteit boven kwantiteit. Het liefst ben ik op pad om bedrijven en kandidaten te bezoeken, maar op kantoor vermaak ik me ook prima. Die balans maakt het werk heel leuk.

Whatsapp Jeffrey Spelten

Kom met ons in contact

Hallo, we helpen je graag verder.
Hoe kunnen we je van dienst zijn?