Header Vacatures Website (2)
Ga terug naar zoekresultaten

R&D Engineer-Engineer

R&D Engineer-Engineer

HBO Mechatronica Friesland
Meer weten?

Of bel met Wichard de Groot op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Wichard de Groot op 050-3052300


Profiel

Over de kandidaat
Deze kandidaat is onlangs afgestudeerd (Hbo Elektrotechniek/Mechatronica) en is op zoek naar zijn eerste baan. Hij is zowel nieuwsgierig als leergierig en staat open voor het ontdekken van nieuwe technieken en werkgebieden. Hij zou bijvoorbeeld graag in aanmerking komen voor een functie als R&D Test Engineer of een functie als Engineer waarin hij Elektrotechniek & Werktuigbouwkunde kan combineren.

Hij werkt graag met zijn handen en is tegelijkertijd sterk in het doen van onderzoek/uitzoekwerk. Zijn ambitie is uiteindelijk om projecten van begin tot einde uit te voeren. Zijn voorkeur gaat uit naar een middelgrote of kleine organisatie met productie op locatie. Voor hem is het belangrijk dat producten tastbaar zijn.

Hij heeft een breed interessegebied en zou graag aan de slag gaan in de Machinebouw, Medische Industrie of Maakindustrie.

Wat is zijn kracht?
Hij is sterk in het managen/organiseren en weet wanneer hij met betrokkenen moet communiceren. Daarnaast gaat hij voor kwaliteit in zijn werk, als hij iets oplevert is er goed over nagedacht en zit het goed in elkaar.

Wat is zijn motivatie?
Hij wil zich verder ontwikkelen, nieuwe dingen leren en zijn technische kennis vergroten. Bijvoorbeeld materiaalkennis is een aspect van techniek waar hij meer over wil weten.

Salarisindicatie
€2.600

Beschikbaarheid
Per 1 september.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Mechatronica Hbo Nee 2017 - 2021

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Afstudeerder Medical en Pharma 2021 - 2021
Stagiaire Elektrotechniek 2020 - 2020
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link